Digitala tjänster

Här har vi samlat våra mest använda digitala tjänster som hjälper dig att sköta dina vardagsärenden. Du hittar även information om våra olika appar, och hur man gör för att installera dem.

Appen för privatpersoner

Appen ingår kostnadsfritt om du har internetbanken. Här sköter du dina vardagsärenden, men du kan till exempel hålla koll på trender i din egen ekonomi.
Appen för privatpersoner

Appen för företagare

Med appen kan du bland annat sköta betalningar och attestera andra användares fakturor. Du kan också hålla koll på företagets ekonomi med hjälp av ett likviditetsdiagram.
Appen för företagare

Appen för unga

Med appen för unga kan barn under 18 år själva hålla koll på sina pengar och börja spara till någonting stort. Skillnaden mot vår app för privatpersoner är att den har vissa begränsningar.
Appen för unga

Mobilt BankID

Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Du använder den för att enkelt logga in och legitimera dig på internetbanken och många andra e-tjänster.
Mobilt BankID

BankID på kort

BankID på kort är en e-legitimation för datorer. Du använder den för att enkelt logga in och legitimera dig på internetbanken och många andra e-tjänster.
BankID på kort

Digipass

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder tillsammans med ditt personnummer när du till exempel loggar in på internetbanken eller signerar räkningar.
Digipass

Swish

Gör snabba och enkla överföringar med din mobiltelefon. Pengarna kommer fram direkt och det är lika säkert som en vanlig banköverföring.
Swish