Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Till dig som är kund hos Bjurfors

Vi ger dig personlig rådgivning som utgår från dina behov och mål. Som kund hos Bjurfors kan du ansöka om bolån hos oss och få tillgång till flera förmånliga erbjudanden.

Din bostad spelar en viktig roll för din ekonomi, men livet är mycket mer än din boende­kostnad. Därför har vi alltid en helhetssyn i vår rådgivning där vi fokuserar på att du ska kunna leva som du vill – hela livet. Allt utifrån dina behov och just din situation.

Personlig rådgivning

Våra erfarna rådgivare ser till att du gör en väl genomtänkt bostadsaffär. De hjälper dig genom hela processen, ger dig kloka råd och ser till att du har full kontroll på alla detaljer. Dessutom kan du alltid nå vår kundservice dygnet runt, alla dagar i veckan. Välkommen.

Erbjudanden för säkerhets skull

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Därför ser vi till att du står rustad om det oväntade inträffar. Hos oss får du hjälp med både familjejuridik och försäkringar, så att du kan planera för framtiden och samtidigt skapa trygghet för dig och din familj. Kostnadsfritt låneskydd i tre månader. Kostnadsfri hemförsäkring via Trygg Hansa i tre månader. Kostnadsfri juridisk rådgivning och rabatt på avtal hos Lexly.

Förmånliga tjänster och lån

Förenkla vardagen med smarta banktjänster och privatlån till förmånliga villkor. Få koll på vardagsekonomin med Enkla vardagen, vårt paket med de vanligaste banktjänsterna. Kostnadsfritt första året. Gör dina idéer till verklighet med ett privatlån. Låna mellan 20 000 – 350 000 kronor utan krav på säkerhet och utan uppläggningsavgift.

På väg mot nästa boende?

Just nu! 0 % ränta på brygglån* för dig med dubbla bostäder. ​

*Brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad. Kostnadsfritt brygglån gäller vid påskrivet skuldebrev under perioden 17 april till 31 december 2023 och bolån i SEB för den nya bostaden.

Representativt exempel för överbryggningslån. Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor som återbetalas i sin helhet vid slutet av löptiden, en löptid på 6 månader, en ränta på 0 procent, en uppläggningsavgift på 0 kronor och en aviseringsavgift på 0 kronor givet automatisk betalning, blir den effektiva räntan 0 procent. Det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid blir 1 000 000 kronor. Antalet avbetalningar blir en (1). Ränta per 21 april 2023. Räntan är fast under lånets löptid.

Det är skillnad på bolån och bolån

Ett hem är en investering för livet. Välj ett bolån som erbjuder rådgivning, låneskydd och juridisk hjälp.

Bra att ha till hands vid ansökan

  • Uppgifter om inkomst
  • Uppgifter om tillgångar och skulder
  • Fastighetsbeteckning och bostadsrättsföreningens namn
  • Uppgifter om befintliga lån

Räkna på hur mycket du kan låna – få besked direkt

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig med ditt bolån. Vi har öppet vardagar 8–18.

Kundservice