Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Om vårt huvudutbud av fonder

Huvudutbudet är till för att hjälpa dig att hitta rätt bland alla fonder som finns på marknaden. Fonderna är speciellt utvalda av våra experter och ger dig en bredd av olika risknivåer och tillgångsslag. Av alla fonder hos oss ingår ungefär 80 i vårt huvudutbud.

I huvudutbudet hittar du fonder både från oss och från andra aktörer. Alla fonder är kvalitetssäkrade utifrån några olika kriterier. Kvalitetssäkringen och bredden av fondtyper gör att du kan sätta ihop en portfölj med god potential och riskspridning.

När vi gör urvalet tar vi bland annat hänsyn till fondens

  • kvalitet i förvaltningen
  • investeringsprocess
  • hänsyn till miljö och etik
  • riskhantering
  • förväntade framtida avkastning

Läs mer om hållbara investeringar

Strategifonderna och pensionsfonderna ingår alltid

Våra fyra strategifonder och tre pensionsfonder ingår alltid i vårt huvudutbud. Strategifonderna fungerar som färdiga paket av fonder och aktier där förvaltarna har stora möjligheter att ändra innehållet efter vad som händer på marknaden. Pensionsfonderna är speciellt anpassade för långsiktigt pensionssparande. Fonderna passar dig som föredrar att vi sköter det mesta åt dig. Du behöver bara välja en risknivå.

Inom huvudutbudet ger vi rekommendationer

För dig som vill ta hand om allt själv underlättar vi besluten genom att ge generella köp-, sälj- och behållrekommendationer för fonder. De fonder som vi rekommenderar dig att köpa finns alltid i vårt huvudutbud. Rekommendationer utgår från vilken utveckling vi förväntar oss för respektive fond under de kommande 12 månaderna.

Läs mer om våra rekommendationer

Logga in och se vilka fonder vi ger rekommendationer om just nu

Utöver vårt huvudutbud finns ytterligare drygt 300 fonder för dig som vill ha ännu mer att välja bland. Här hittar du också speciellt framtagna fonder för dig som är Private banking-kund.

Customer service