Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Aktiehandel

Har du ett stort aktieintresse och köper och säljer ofta? Med våra tre specialanpassade tjänster får du både personlig service och hög tillgänglighet hos våra erfarna aktiemäklare.

Handel med finansiella instrument är en risk. Du kan förlora dina insatta pengar.

Active Trading

Passar dig som har ett stort aktieintresse och samtidigt vill ha en löpande dialog med en erfaren aktiemäklare och snabb tillgång till topprankad analys. Du får en egen aktiemäklare som har ett begränsat antal kunder för att kunna ägna så mycket tid som möjligt åt dig. Din mäklare har ingående kännedom om dina positioner och strategier. Du får ett professionellt bollplank, dagliga affärstips och rekommendationer för nordiska aktier.

Mäklarbordet

Passar dig som vill ha hjälp med snabb orderläggning av våra erfarna mäklare. Du fattar själv dina egna investeringsbeslut och får ett direktnummer till vårt mäklarbord när det är dags att lägga dina köp- och säljorder. I tjänsten får du även tillgång till våra dagliga affärstips och marknadskommentarer.

Kontakta oss

Stockholm: 08-763 67 10
Göteborg: 031-621 500

Customer service