Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Uppdaterad information angående sammanläggning av SEB Nordic Focus Lux med SEB Nordenfond Lux

Vi har tidigare informerat om att vårt fondbolag, SEB Investment Management AB, kommer att sammanlägga fonden SEB Nordic Focus Lux med SEB Nordenfond Lux. Denna information visade sig innehålla felaktiga uppgifter när det gäller handeln i SEB Nordenfond Lux och vi gör därför denna uppdatering.

Rätt information är att fonden kommer att stänga för handel endast på sammanläggningsdagen den 21 september, i övrigt är informationen densamma som tidigare som publicerades den 17 augusti.

Fondbolaget kommer att sammanlägga SEB Nordic Focus Lux med SEB Nordenfond Lux. Sammanläggningen av dessa två fonder, som genomförs den 21 september 2018, sker genom att SEB Nordic Focus Lux går upp i SEB Nordenfond Lux. Syftet är att skapa en mer effektiv förvaltning och uppnå synergieffekter. Dessutom får SEB Nordenfond Lux en mer hållbar inriktning och gör ett namnbyte till SEB Hållbarhetsfond Norden Lux.

Vill du byta eller sälja ditt innehav innan sammanläggningen gäller följande:

  • 14 september 2018 kl 13:00: SEB Nordic Focus Fund Lux stänger för handel
  • 21 september 2018: Sammanläggningen genomförs, SEB Nordenfond Lux är stängd för handel
  • 24 september 2018: SEB Hållbarhetsfond Norden Lux öppnar för handel igen