Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – utvalda partners inom boende

Paradvåning i city eller en husdröm vid havet. Våra partners förmedlar boendekvalitet utöver det vanliga. I Sverige och utomlands.

Skeppsholmen Sothebys International Realty

Sotheby’s auktionshus grundades år 1744 och har sedan starten blivit synonymt med hög servicenivå och konstnärlig expertis. Idag är företaget världens största och mest respekterade auktionshus. Sedan 1976 finns också Sotheby’s International Realty, världens ledande mäklarföretag inom premiumsegmentet. Skeppsholmen Fastighetsmäkleri AB grundades 1992 och blev Skeppsholmen Sotheby’s International Realty 2010. De finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Båstad och Åre.

Skeppsholmen Sotheby’s erbjuder branschens starkaste marknadsföring med annonsering i både tryckta, digitala och sociala medier. Deras erfarenhet är att en kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande och en viktig del av en framgångsrik försäljningsstrategi. Detta i kombination med ett väl upparbetat kundregister och ett starkt varumärke får du de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Genom att knyta samman säljare och köpare över hela världen via tusen kontor i över 70 länder når de hela 70 miljoner potentiella köpare världen över. Vid köp eller försäljning utomlands får du en kontakt på hemmaplan som utan extra kostnad hjälper dig genom hela affären tillsammans med deras marknadsledande kollegor på respektive lokal marknad.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

 

Bjurfors Exklusiv

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Bjurfors Exklusiv förmedlar boendekvalitet utöver det vanliga. Under många år har de förmedlat exklusiva villor, paradvåningar och vindsvåningar av internationell klass – i storstäder och på attraktiva orter, i Sverige och utomlands.

Med deras välbeprövade Bjurforsmetod, stora spekulantregister och branschens mest dedikerade mäklare får du maximalt betalt för din bostad, och ett bättre utgångsläge i din fortsatta bostadskarriär. De har flera kontor över hela Sverige från Båstad till Åre samt på spanska solkusten, och deras dedikerade mäklare guidar dig genom hela köpprocessen – alltid med professionellt och personligt bemötande.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

 

 

Customer service