Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Private Banking partners

Två personer som står utomhus.

Våra specialister och partners erbjuder dig experthjälp inom flera olika områden – alltifrån juridik, till filantropi och försäkringar. Du får ta del av exklusiva erbjudanden, endast för dig som kund hos oss. Vill du veta mer om våra erbjudanden eller partners kontakta din private banker eller service co-ordinator.

Viktigt att veta

Vi tar inte emot någon ersättning från våra samarbetspartner när du väljer att ta del av deras tjänster.

Brookfield Underwriting

Hemförsäkring för det exklusiva hemmet

Brookfield Underwriting erbjuder en hemförsäkring för dig som äger ett hem utöver det vanliga. Vi är specialiserade på att försäkra byggnader i exklusiva material, inredning i form av konst, antikviteter och design samt lös egendom såsom klockor, smycken och lyxartiklar.

Vad kan Brookfield erbjuda?

Vårt skydd är framtaget för att kunna ersätta skador på byggnader vars material och byggmetoder sträcker sig utanför den vanliga villa-/hemförsäkringen. Genom att besöka dig som kund i hemmet kan vi hjälpa dig att definiera lösöre, konst och värdesaker så att du får det skydd du förtjänar och kan röra dig tryggt med i hela världen.

Som SEB Private Banking partner är vi glada att kunna erbjuda dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem.

Vem passar tjänsten för?

Brookfield Underwriting försäkrar Sveriges förmögna och riktar sig i regel till dig i villa eller lägenhet med lös egendom värd 3 miljoner kronor eller mer.

Det här är Brookfield Underwriting

Vi erbjuder specialförsäkringar för specifika och mer komplexa försäkringsbehov. Till skillnad från många försäkringsbolag är vårt mål inte att erbjuda alla typer av försäkringar för alla typer av kunder. Istället fokuserar vi på det område där vi är specialister och som kräver erfarenhet och personlig service. Vi är en Lloyd’s Coverholder vilket innebär att vi har mandat att teckna försäkring hos särskild försäkringsgivare vid Lloyd’s of London, världens största försäkringsmarknad.

Brookfield.se

Trygg-Hansa

Rätt skydd för hela dig

Vad händer med dig om olyckan skulle vara framme? Trygg-Hansa hjälper dig att se över ditt försäkringsbehov och skräddarsyr en lösning för dig och din familj.

Vad kan Trygg-Hansa erbjuda?

Genom att prata med en expert från Trygg-Hansa får du en analys av dina försäkringsbehov. Med rätt försäkringsskydd kommer du snabbt igång igen efter eventuella olyckor.

Som kund hos oss får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners. Partnerföretagen erbjuder även en kostnadsfri behovsanalys, för att kunna föreslå lösningar utifrån just dina behov.

Vem passar tjänsten för?

Trygg-Hansa hjälper dig att hitta rätt försäkringsskydd för dig och hela din familj.

Det här är Trygg-Hansa

Trygg-Hansa erbjuder ett heltäckande utbud av sakförsäkringar för företag och privatpersoner. Trygg-Hansa är en del av Codan som även bedriver verksamhet i Danmark och Norge. Tillsammans är bolagen bland de största aktörerna på den skandinaviska försäkringsmarknaden.

Sakförsäkring och hemförsäkring
Trygghansa.se

Executive Health

Avancerade helkroppscreeningar

Executive Health erbjuder marknadens mest avancerade hälsoundersökningar för att upptäcka farliga sjukdomar I tid. En dag hos oss kan ge dig flera år i retur.

Vad kan Executive Health erbjuda?

Ju tidigare man ingriper i ett sjukdomsförlopp, desto större är möjligheterna till en framgångsrik behandling.

Executive Health erbjuder avancerad screening av kroppens olika organ för att hitta allvarliga sjukdomar redan före de ger några symptom.

Vårt undersökningsprogram innehåller de mest avancerade screeningmetoderna som finns på marknaden idag och vi följer kontinuerligt utvecklingen inom early detection samt preventiv hälsa.

Vem passar tjänsten för?

Deras undersökningar är medicinskt relevanta och lämpliga för dig över 40 år och som vill upptäcka sjukdomar som är möjliga att bota om de upptäcks i tid.

Det här är Executive Health

Executive Health är Nordens enda screeningklinik och har sedan starten 2008 årligen utfört flera hundra omfattande hälsokontroller.

Executive Health har förutom sin huvudklinik i centrala Stockholm även en klinik i Marbella.

Executivehealth.se

2Secure

Säkerhet är något som berör alla

2Secure arbetar för att minska risk och öka trygghet. Vi erbjuder omfattande säkerhetsrådgivning för privatpersoner, företag och organisationer.

Vad kan 2Secure erbjuda?

Som Kund hos SEB Private Banking erbjuds Du rådgivning inom säkerhet. Mötet arrangeras hos banken mellan Dig själv, 2Secure och Din bankrådgivare. Ur ett privat perspektiv pratar vi om säkerhet kopplat till: person, egendom, information- och IT. Vi tar upp brottstrender, bedrägerier, id-kapningar etc. Ur ett företagsperspektiv berättar vi hur man bör jobba systematiskt för att minimera säkerhetsmässiga risker.

Vem passar tjänsten för?

Erbjudandet riktar sig både till Dig som privatperson men även om Dig som arbetar inom företag eller organisationer.

Det här är 2Secure

2Secure grundades 2006 av sex poliser från Nationella Insatsstyrkan och två personer från näringslivet. Målet vara att skapa ett högkvalitativt företag med kompetens att möta den tilltagande brottsligheten i samhället. Idag har 2Secure en unik bredd av tjänster inom risk och säkerhet. Vi arbetar mest proaktivt men hanterar även olika former av incidenter såsom brott mot person, ekonomisk brottslighet med mera.

2secure.se

StopService

En omfattande tjänst

Vad gör du om din identitet blivit kapad eller om någon stulit din plånbok? StopService är ett omfattande tjänstepaket designat för att öka din säkerhet och minimera skadan om olyckor som dessa varit framme.

Vad kan StopService erbjuda?

Med StopService får du tillgång till de värdefulla tjänsterna ID-skydd, Spärrtjänst, Objektregistrering, Nyckelservice, Nödkontanter och Säkerhetsdekaler.

Med tjänsten ID-skydd får du till exempel råd kring hur du minskar risken för att bli utsatt för en id-kapning och personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri samt begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt. Vid stöld av en id-handling eller misstanke om att du blivit utsatt kontaktar du oss direkt. Våra handläggare finns tillgängliga dygnet runt, året om.

Vem passar tjänsten för?

Tack vare det omfattande tjänstepaketet kan StopService öka tryggheten för dig som värnar om din identitet och dina värdehandlingar.

Det här är StopService

StopService är marknadsledande och specialister på identitetsskydd och värdeskydd. StopService administreras av cxLoyalty International AB och tillhandahålls även i samarbete med banker och kortutgivare på den nordiska marknaden.

Stopservice.se

Social Initiative

Tillsammans förbättrar vi framtiden för fler

Vill du bidra till en positiv samhällsförändring? Social Initiative hjälper dig att hitta rätt och ser till att ditt stöd skapar en hållbar och positiv förändring.

Vad kan Social Initiative erbjuda?

Utifrån dina önskemål skräddarsyr vi en lösning för din samhällsinsats och genomför en noggrann urvalsprocess för att hitta rätt social entreprenör och projekt för dig att engagera dig i.

Därefter ser vi till att ditt stöd har önskad effekt. Du får en närhet till just dina projekt och personliga, regelbundna uppdateringar

Du har möjlighet att engagera dig i dina projekt, till exempel genom att bidra med kompetens till de sociala entreprenörerna eller besöka ditt/dina projekt på plats. Oavsett nivån på ditt engagemang kan du känna dig trygg i att vi tar hand om uppföljningen av ditt stöd, mäter resultat och kontrollerar på plats att allt går enligt plan.

Vem passar tjänsten för?

Vi har sedan starten 2002 arbetat med över 30 svenska familjer och stiftelser som vill komma igång eller utveckla sin filantropi och är intresserade av att bidra med 0,5 MSEK och uppåt per år.

Det här är Social Initiative

Social Initiative är en icke vinstdrivande organisation som stödjer sociala entreprenörer som löser samhällsutmaningar i Sverige, Indien och östra Afrika. Tillsammans med företag och filantroper bidrar vi med kapital och kunskap för att stärka och skala upp deras arbete. Så förbättrar vi framtiden för fler.

Socialinitiative.se

Rädda Barnen

Vi kämpar för barn varje dag

Vi finns på plats i Sverige och 119 andra länder och kämpar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Det går att förändra barns liv – om vi hjälps åt. Tillsammans gör vi världen till en bättre plats för barnen.

Vad kan Rädda Barnen erbjuda?

I partnerskap med dig eller ditt företag kan vi skapa bättre förutsättningar för fler barn, genom värdefullt stöd till något av våra utvecklingsprojekt i Sverige eller utomlands. Våra fokusområden är hälsa, utbildning, trygghet, katastrofer eller barn i Sverige. Välj ett fokusområde som ligger extra nära hjärtat, och stötta samtidigt de mål i Agenda 2030 som är mest relevanta för dig och/eller ditt företag. Tillsammans har vi styrkan, kunskapen och möjligheten att göra långsiktiga och hållbara förändringar i barns liv över hela världen. Barnen är vår framtid- låt oss tillsammans göra skillnad för dem varje dag.

Det här är Rädda Barnen

Rädda Barnen är en global barnrättsorganisation som funnits sedan 1919. Vi kämpar för barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet och vi finns i över 120 länder, inklusive Sverige. Vi är politiskt och religiöst obundna och har FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen, som grund i allt vårt arbete.

Raddabarnen.se

Bjurfors

Vi finns där när det är dags att ta ditt boendet ett steg upp

Välkommen till oss på Bjurfors för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär. Vi nöjer oss inte med mindre, och det ska inte du heller göra.

Vad kan Bjurfors erbjuda?

Bjurfors Exklusiv förmedlar boendekvalitet utöver det vanliga. Under många år har vi haft förmånen att förmedla drömvillor, paradvåningar och vindsvåningar av internationell klass – i storstäder och på attraktiva orter, i Sverige och utomlands.

Tack vare vår välbeprövade Bjurforsmetod, vårt stora spekulantregister och branschens mest dedikerade mäklare får du maximalt betalt för din bostad, och ett bättre utgångsläge i din fortsatta bostadskarriär.

Vem passar tjänsten för?

Vi har kompetenta och drivna mäklare på kontor från Sundsvall till Malmö och Båstad till Åre, såväl som på spanska solkusten. Vi guidar dig genom hela köpprocessen – alltid med professionellt och personligt bemötande.

Det här är Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom som ger allt vid varje försäljning. Med oss får du all hjälp och kunskap du behöver för att göra riktigt goda bostadsaffärer.

Bjurfors.se

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra erbjudanden eller partners kontakta din private banker eller service co-ordinator.

Customer service