Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

The Met @Home

Välkommen till en unik livesändning från Metropolitan Museum of Art. Exklusivt för dig som är kund hos SEB Private Banking. 

 

Photos by courtesy of The Metropolitan Museum of Art.

Efter våra succévisningar av konstverken i Arenastaden och Svenskt Tenn är det nu dags för ännu en upplevelse utöver det vanliga.

För första gången i Sverige bjuder The Metropolitan Museum of Art in till en exklusiv visning av deras mest kända konstverk. Vi sänder direkt kl 18-19 svensk tid under sex fredagar från 5th Avenue i New York och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till deras konstexperter.

Visningarna för den här gången är över. Vi ser fram emot att kunna bjuda in till fler liknande events framöver.

What art really does is keep you focused on questions of humanity.
David Bowie

Bekanta dig redan nu med några av konstverken

Allt fler startar konststiftelser – så kan vi hjälpa dig

The Met grundades 1870 och samlingarna omfattar över 5000 år av konst från hela världen. Denna unika samling hade inte varit möjlig utan donationer från privata stiftelser. Precis som The Met har SEB i över hundra år varit en partner till människor som drivs av en vilja att främja konst och kultur.

Customer service