Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – utvalda partners inom säkerhet

Skydda det du håller kärt. Din familj, ditt boende, ditt företag. Våra partners erbjuder helhetslösningar och den senaste tekniken för att minimera säkerhetsriskerna.

2Secure

2Secure grundades 2006 av sex poliser från Nationella Insatsstyrkan och två personer från näringslivet. De erbjuder omfattande säkerhetsrådgivning för privatpersoner, företag och organisationer.

I erbjudandet ingår säkerhetsrådgivning kopplat till dig som privatperson, egendom, information- och IT utifrån brottstrender, bedrägerier, id-kapningar med mera. Ur ett företagsperspektiv erbjuder de rådgivning om hur man bör arbeta systematiskt för att minimera säkerhetsmässiga risker.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

 

StopService

StopService är marknadsledande och specialister på identitetsskydd och värdeskydd och administreras av cxLoyalty International AB.

StopService är ett omfattande tjänstepaket designat för att öka din säkerhet och minimera skadan om din identitet blivit kapad eller om någon stulit din plånbok. Du får tillgång till de värdefulla tjänsterna ID-skydd, Spärrtjänst, Objektregistrering, Nyckelservice, Nödkontanter och Säkerhetsdekaler. Med tjänsten ID-skydd får du dessutom rådgivning kring hur du minskar risken för att bli utsatt för en id-kapning och personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri samt begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.