Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – utvalda partners inom försäkringar

Värdefull konst, samlarobjekt, exklusiva ägodelar. Det krävs försäkringsexperter med specialistkunskap för en heltäckande försäkring. Vi hjälper dig oavsett område.

Brookfield Underwriting

Brookfield Underwriting erbjuder specialförsäkringar för mer specifika och komplexa försäkringsbehov. De är specialiserade på att försäkra exklusiva hem, konst, antikviteter och design samt lös egendom som klockor, smycken och lyxartiklar. Brookfield Underwriting är en Lloyd’s Coverholder, vilket innebär att de har mandat att teckna försäkring hos särskild försäkringsgivare vid Lloyd’s of London, världens största försäkringsmarknad.

Specialförsäkringen är framtaget för att kunna ersätta skador på byggnader där materialvalet och byggmetoden sträcker sig utanför den vanliga hemförsäkringen. Genom personlig service får du hjälp med att definiera lösöre, konst och värdesaker så att du får det skydd ditt hem behöver. Som kund hos SEB ingår en kostnadsfri konsultation i ditt hem.

Vem passar tjänsten för?

Brookfield Underwriting vänder sig till dig som har en villa eller lägenhet med lös egendom värd 3 miljoner kronor eller mer.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa erbjuder ett heltäckande utbud av sakförsäkringar för företag och privatpersoner.

Som private banking-kund med vårt paket Enkla vardagen får du tillgång till en av Trygg-Hansas försäkringsexperter som gör en behovsanalys av dina försäkringsbehov och skräddarsyr en lösning för dig och din familj. Med rätt försäkringsskydd kommer du snabbt igång igen efter eventuella olyckor. Dessutom får du förmånliga priser på de tjänster och paket som vi har tagit fram tillsammans med Trygg-Hansa.

Kontakt

Kontakta din private banker för att ta del av erbjudandet.