Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Next generation

Bild på tre personer iklädda kostym som diskuterar framför en laptop.

Oavsett om du ska lämna över ansvaret för familjens förmögenhet till nästa generation, eller om du själv är den som ska ta över vet vi att det finns utmaningar som ska lösas mellan familjemedlemmarna och över generationsgränserna. Under decennier har vi varit en anförtrodd partner till Nordens mest framgångsrika och förmögna familjer. Det har gett oss unika erfarenheter som vi gärna delar med oss till dig. Allt för att hitta de bästa lösningarna för dig och dina närmaste.

Vårt unika koncept ”Next generation” vänder sig både till dig som tar över en del av ansvaret för familjens förmögenhet inom en snar framtid och till dig som vill att barnen förbereds på detta i god tid – gärna från ung ålder. Vi erbjuder Next generation till dig som har en investeringsvolym från 10 miljoner kronor och uppåt.

För dig som tar över

Hos oss får du som ska ta över familjens förmögenhet skräddarsydda utbildningar inom viktiga områden. Utbildningarna sker tillsammans med våra specialister och omfattar till exempel förmögenhetsförvaltning, finansiering, försäkringar, entreprenörskap, säkerhet, hållbarhet, filantropi, familjejuridik, skatter samt omvärldsbevakning. Allt för att förbereda dig så att du kan förvalta och ta över förmögenheten på bästa sätt.

För dig som lämnar över

Det går inte alltid att förutses förändringar inom familjen. Ambitioner, förväntningar och intressen kan skifta och ibland ställs man inför svåra beslut. Med god planering och tydliga strukturer är man bättre rustad för att hantera oväntade förändringar. Ditt team av experter hjälper till att hitta oberoende lösningar på frågor som ibland kan vara svåra att diskutera inom familjen. Vi ser till att allt är förberett när det väl är dags för nästa generation att ta över.

Vår drivkraft är att dina ambitioner, idéer och mål ska få ta den plats de förtjänar och att du ska känna dig trygg i alla skeden i livet.

Låt oss på Private Banking ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 miljoner kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.