Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Vår stiftelsetjänst

Hos oss får du en unik helhetslösning som täcker alla stiftelsetjänster. Stiftelsen får en egen kontaktperson och ett dedikerat team av experter som hjälper till med allt från juridisk expertis till administration av anslag och stipendier.

Stiftelsetjänst – allt det här ingår i vårt erbjudande

Stiftelseansvarig – din egna kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson – stiftelseansvarig – som är väl insatt i stiftelsens verksamhet och som du kan vända dig till för kvalificerad rådgivning och hjälp i olika situationer.

Digital plattform

Vår digitala plattform – Stiftelserummet – underlättar administrationen av stiftelsen. Du får bättre överblick, sparar tid och förenklar ditt arbete med stiftelsen.

Administration av anslag och stipendier

En viktig del av en stiftelses verksamhet är att dela ut anslag, stipendier och bidrag. Vi hjälper dig under hela processen med annonsering, telefonsupport, registrering och utbetalning.

Finansiell redovisning och deklarationer

Ditt team hjälper dig med allt som rör finansiell redovisning, kansliredovisning, prognoser, årsredovisningar och deklarationer.

Juridisk rådgivning och styrelsearbete

Du får tillgång till ett team av experter som erbjuder dig kvalificerad juridisk rådgivning och kan hjälpa dig med myndighetskontakter, styrelseadministration samt utbetalningar av löner och arvoden.

Allt fler startar en stiftelse – kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss 

Customer service