Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vår stiftelsetjänst

Hos oss får du en unik helhetslösning som täcker alla stiftelsetjänster. Stiftelsen får en egen kontaktperson och ett dedikerat team av experter som hjälper till med allt från juridisk expertis till administration av anslag och stipendier.

Stiftelsetjänst – vårt erbjudande

Stiftelseansvarig – din egna kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson – stiftelseansvarig – som är väl insatt i stiftelsens verksamhet och som du kan vända dig till för kvalificerad rådgivning och hjälp i olika situationer.

Digital plattform

Vår digitala plattform – Stiftelserummet – underlättar administrationen av stiftelsen. Du får bättre överblick, sparar tid och förenklar ditt arbete med stiftelsen.

Administration av anslag och stipendier

En viktig del av en stiftelses verksamhet är att dela ut anslag, stipendier och bidrag. Vi kan hjälpa dig under hela processen med annonsering, telefonsupport, registrering och utbetalning.

Finansiell redovisning och deklarationer

Tillsammans med vår partner PE Accounting får du hjälp med allt som rör finansiell redovisning, kansliredovisning, prognoser, årsredovisningar och deklarationer.

Juridisk rådgivning och styrelsearbete

Du får tillgång till ett team av experter som erbjuder dig kvalificerad juridisk rådgivning och kan hjälpa dig med myndighetskontakter, styrelseadministration samt utbetalningar av löner och arvoden.

Allt fler startar en stiftelse – kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss