Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB × Feminvest

Vi delar visionen att fler kvinnor ska ta makten över sitt sparande, starta företag och bygga en trygg, ekonomisk framtid.

Vi delar visionen att fler kvinnor ska ta makten över sitt sparande, starta företag och bygga en trygg, ekonomisk framtid.

Investera i ekonomisk frihet

Vår ambition är att få fler kvinnor att spara och investera och därmed ta makten över sin ekonomi – ett viktigt steg mot en ökad ekonomisk jämställdhet. Därför har vi valt att samarbeta med Feminvest, ett nätverk som brinner för samma hjärtefrågor som vi. Tillsammans vill vi skapa nyfikenhet, lust och intresse kring entreprenörskap och investeringar, så att fler kvinnor ska få känna ekonomisk frihet. Ett axplock av allt vi erbjuder dig som kund och medlem hittar du här.

 

Feminvest podcast

En podd av kvinnor, för kvinnor med fokus på utbildning, bolag och aktuella händelser i världen som påverkar ditt entreprenörskap eller dina investeringar.

Lyssna på feminvestpodden

 

Är du inte kund hos oss?

Nu kan du som har mobilt BankID snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster.

Bli kund

Fler poddar om ekonomi och investeringar

SEB Makropodd

SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist och expertkollegor diskuterar aktuella händelser i världsekonomin, hur de påverkar världen och oss.

Pengarna & Livet

En podd om pengar och sparande som vill få fler att spara mer. Värdarna Kristin Gejrot och Americo Fernandez pratar om sparande och investeringar med inbjudna experter på ett kul och avslappnat sätt.