Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Flytta bolån

Har du ett bolån hos en annan bank och vill se om du kan förbättra din ränta?

  • Ansök snabbt och enkelt online
  • När du ansökt hör vi av oss så snabbt som möjligt via e-post eller telefon
  • Vi hjälper dig genom hela processen av din bolåneflytt

Har du ett bolån hos en annan bank och vill se om du kan förbättra din ränta?

  • Ansök snabbt och enkelt online
  • När du ansökt hör vi av oss så snabbt som möjligt via e-post eller telefon
  • Vi hjälper dig genom hela processen av din bolåneflytt

Är du intresserad av att se om du kan få en bättre ränta på ditt bolån? För att vi ska kunna ge dig ett erbjudande på vad din ränta blir när du flyttar ditt bolån till oss behöver du först skicka in en ansökan. Det gör du snabbt och smidigt direkt här på webben, ansökan tar bara några minuter att fylla i.

Så går det till att flytta ditt bolån:

Du ansöker enkelt om att flytta ditt bolån digitalt. Ansökan är inte bindande, den information vi frågar efter i ansökan behöver vi för att se hur just dina förutsättningar ser ut. På så sätt kan vi ge dig ett individuellt erbjudande.

Ansök direkt Ansökan för dig som är kund

Ofta får du svar på din ansökan direkt och då skickar vi ett lånebesked till dig via mail. I vissa fall behöver en av våra handläggare gå igenom din ansökan och kontaktar dig sedan så snart som möjligt, antingen via mejl eller telefon. Läs mer om vad som avgör din ränta

Om du väljer att flytta bolånet till oss hjälper vi dig med hela processen. Vi hjälper dig också att avsluta dina affärer med din gamla bank.

För att flytta ditt bolån till oss behöver du be din nuvarande bank om ett så kallat amorterings­underlag som du sen skickar in till oss. Amorterings­underlaget visar vilka amortering­svillkor som gäller för lånet som du vill flytta, till exempel hur mycket du amorterar idag och vilken värdering som ligger till grund för amorteringen.

Om du har en bostadsrätt kommer vi också att be dig att skicka in ett utdrag ur din bostads­rätts­förenings lägenhets­förteckning när vi har beviljat din ansökan. Då behöver du be din förening om utdraget och sedan skicka in det till oss enligt överenskommelse.

Ring upp mig

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vi svarar på dina frågor kring bolån alla vardagar 8–18.

Customer service