Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Neo

Pedagogiska banktjänster för nästa generation

Pedagogiska banktjänster för nästa generation

Att tidigt lära sig om pengar kan lägga grunden till en god ekonomi. Med SEB Neo vill vi bjuda in barn till den digitala ekonomin och på ett säkert och engagerande sätt hjälpa dem att utvecklas ekonomiskt.

I det kontantlösa samhället har det blivit svårare för barn att lära sig om ekonomi. Istället för att få pengar i handen eller veckopeng i spargrisen är det vanligare att föräldrar betalar för sina barn eller lånar ut sitt kort. Detta gör att barn går miste om övning och insikt i hur pengar fungerar.

En app att växa med

SEB Neo är en ny, kostnadsfri app där familjer kan hantera barnens ekonomi och hjälpa dem att förstå pengar i en digital värld. Med ett eget konto, sparkonto och betalkort kan barnet själv göra betalningar och flytta över pengar. Samtidigt kan du som vuxen hålla koll och sätta gränser som du justerar i takt med barnets utveckling.

Testa framtidens banktjänst

Skriv upp dig på vår lista så meddelar vi när SEB Neo lanseras.

För att registrera dig måste du vara över 18 år.