Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

En liten uppstickare med stor påverkan

Energimarknaden är i stor förändring. Det skapade en öppning för Ulrika Tornerefelt att positionera sitt innovativa och hållbara energiföretag på den afrikanska och svenska marknaden.

”Vi är beroende av våra duktiga ingenjörer och affärsutvecklare som förstår energimarknaderna i de länder där vi jobbar.”

Ulrika Tornerefelt

Ulrika vill med sitt företag Stella Futura säkra framtidens energiförsörjning i Europa och Afrika på ett hållbart sätt. Då krävs ett väl sammansatt team med specialkompetenser inom både teknik och affärsutveckling.

Ulrikas 3 tips för ett hållbart företagande

  1. Visa hur företaget bidrar till de globala hållbarhetsmålen.
  2. Hållbarhet och lönsamhet går hand i hand.
  3. Påverka där du kan.

Har du redan ett företag eller vill starta en annan bolagsform?

Vill du flytta dina bankaffärer till oss eller starta en förening, handelsbolag eller annan form av företag? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan, vanligtvis inom 5 vardagar, och hjälper dig att komma igång. När du blir företagskund hos oss betalar du en startavgift på 2 500 kr.

Customer service