Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Från trygg anställning till okänd mark

Sara Serray var fast anställd på ett apotek när hennes affärsidé växte fram – att ta fram godis som både är gott och nyttigt.

”Jag jobbade med min idé på kvällar och helger under lång tid, tills jag var redo att säga upp mig och starta eget.”

Sara Serray

Saras affärsidé låter som ett omöjligt uppdrag: Att tillverka godis som är både gott och nyttigt. Utan socker, och fyllt med mineraler och vitaminer. Men efter experiment hemma i köket, gedigen research och med ett tydligt ”varför” vågade hon ta steget från sin trygga anställning för att satsa helhjärtat på sin idé. Resultatet blev företaget Wellibites och en helt unik produkt.

Saras 3 tips på hur du kommer igång

  1. Formulera varför du vill göra det du vill göra.
  2. Fundera på om du skulle kunna göra det trots motgångar.
  3. Jobba med din idé på fritiden innan du säger upp dig från jobbet.

Starta eller flytta annan bolagsform

Här kan du ansöka om att starta eller flytta en förening, ett handelsbolag, lagerbolag eller annan form av företag. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan, vanligtvis inom 5 vardagar, och hjälper dig att komma igång. Vi kommer att ta en kreditupplysning på samtliga styrelsemedlemmar innan vi hör av oss. När du blir företagskund hos oss betalar du en startavgift. Startavgiften beror på vilken företagsform du har. Läs mer i prislistan.