Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Dags att uppdatera appen

Har du version 9.1.3 eller äldre av appen? Då är det dags att uppdatera appen till en nyare version. Efter hand stänger vi ned äldre appversioner, då vi inte längre kan garantera deras funktionalitet. När du uppdaterar får du dessutom tillgång till de senaste tjänsterna. 

Frågor och svar

När du uppdaterar appen får du tillgång till de senaste funktionerna och appens säkerhet och stabilitet förbättras. För oss är det viktigt att våra tjänster håller en hög standard men på de äldre appversionerna kan vi inte längre garantera funktionaliteten och därför kommer vi att börja stänga ner äldre versioner av appen.

Om det inte går att installera appen i din mobil kan du behöva uppdatera operativsystemet. För iPhone behöver du ha operativsystem av version 11 eller senare. För Android behöver du ha Androidversion 5.0 eller senare.

Öppna appen och välj Verktyg och Inställningar. Längst ned står vilken version av appen du har.

För iPhone:

Välj Inställningar – Allmänt – Om – Version. Versionsnumret ska vara 11 eller högre.

För Android:

Det kan skilja från telefon till telefon hur du ser vilken version av operativsystemet du har, men vanligtvis går det att se inne på Program – Inställningar – om telefonen – Androidversion. Versionsnumret ska vara 6.0 eller högre.

För iPhone:

Nedladdade och installerade appar på iPhonen kan du antingen uppdatera var för sig eller ange att de ska uppdateras automatiskt när nya versioner är tillgängliga.

  • Uppdatera appar automatiskt: Välj Inställningar – ditt namn högst upp – iTunes Store och App Store. Slå på Uppdateringar om du vill ha automatiska uppdateringar för appar.
  • Uppdatera appar manuellt: Öppna appen App Store – Välj uppdatera. Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar. Om du vill uppdatera en enskild app väljer du Uppdatera vid just den appen.

För Android:

Nedladdade och installerade appar på Androiden kan du antingen uppdatera var för sig eller ange att de ska uppdateras automatiskt när nya versioner är tillgängliga.

  • Uppdatera appar automatiskt: Öppna appen Google play Butik – Välj Inställningar – Uppdatera appar automatiskt. Välj sedan ett av alternativen: Uppdatera appar automatiskt när som helst eller Uppdatera endast appar automatiskt via Wi-Fi.
  • Uppdatera appar manuellt: Öppna appen Google play Butik – Välj Mina appar och spel. Appar som har nya versioner tillgängliga och kan uppdateras är märkta med texten Uppdatera. Tryck på Uppdatera allt om du vill uppdatera alla appar. Om du vill uppdatera en enskild app väljer du Uppdatera vid just den appen.

Om det inte går att uppdatera appen i din mobil kan du behöva uppdatera operativsystemet. För iPhone behöver du ha operativsystem av version 11 eller senare. För Android behöver du ha Androidversion 5.0 eller senare.

När du uppdaterar appen får du tillgång till de senaste funktionerna och appens säkerhet och stabilitet förbättras. För oss är det viktigt att våra tjänster håller en hög standard men på de äldre appversionerna kan vi inte längre garantera funktionaliteten. Därför kommer vi att stänga ned äldre versioner av appen. För att kunna använda den senaste versionen av vår app behöver du ha installerat operativsystemet iOS 11 eller senare. Detta innebär att du behöver ha en iPhone 5S eller nyare modell. Om du inte vill köpa en ny telefon kan du alltid använda vår internetbank via din webbrowser.

När du uppdaterar appen får du tillgång till de senaste funktionerna och appens säkerhet och stabilitet förbättras. För oss är det viktigt att våra tjänster håller en hög standard men på de äldre appversionerna kan vi inte längre garantera funktionaliteten. Därför kommer vi att stänga ned äldre versioner av appen. För att kunna använda den senaste versionen av vår app behöver du ha en Android 6.0 eller senare. Om du inte vill köpa en ny telefon kan du alltid använda vår internetbank via din webbrowser. För Androidtelefoner rekommenderar vi Google Chrome som webbläsare.

När du uppdaterar appen får du tillgång till de senaste funktionerna och appens säkerhet och stabilitet förbättras. För oss är det viktigt att våra tjänster håller en hög standard men på de äldre appversionerna kan vi inte längre garantera funktionaliteten. Därför kommer vi att stänga ned äldre versioner av appen.

Customer service