Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Sakförsäkring och hemförsäkring

Vi samarbetar med Trygg-Hansa och som kund hos oss kan du alltid få en kostnadsfri rådgivning med en av deras experter. Tillsammans går ni igenom dina behov av försäkringar och du blir därefter erbjuden en skräddarsydd lösning.

Fyll i dina uppgifter och bli uppringd när det passar dig! Du kan också boka en tid genom din rådgivare på banken.

En hemförsäkring kan du teckna för lägenhet, villa eller fritidshus och är alltid skräddarsydd efter just dina behov. I försäkringen ingår ett skydd för skador på lägenheten, huset eller tomten och skyddar även ägodelar både i och utanför hemmet.

Du betalar en av marknadens lägsta grundsjälvrisker på 1 500 kronor. Dessutom omfattas hela familjen av ett personligt skydd om något skulle hända, till exempel om någon hamnar i rättstvist eller råkar skada någon annans egendom.

Med Trygg-Hansas bilförsäkring betalar du alltid låga självrisker. Drulleförsäkring med nyckelförsäkring ingår i din halv- eller helförsäkring. Du som är kund i SEB får dessutom tillägget Självriskrabatt utan extra kostnad första året. Det minskar självrisken vid vagnskada med 3 000 kronor om du skulle råka ut för skadegörelse eller kollidera med ett djur. Och du kan alltid anmäla en eventuell skada via Trygg-Hansas app.

Trygg-Hansa har försäkringar för både barn och vuxna som hjälper över 100 000 människor varje år. Du betalar ingen självrisk och försäkringarna gäller dygnet runt över hela världen. Du har även möjlighet att teckna Sveriges mest efterfrågade gravidförsäkring som gäller redan från graviditetsvecka 16.

Behöver du en försäkring till företaget? Då kan du teckna Trygga Firman som är en branschanpassad och skräddarsydd försäkring för mindre företag (upp till ca 15 anställda).

Unikt för SEB-kunder

  • Premiebefrielse om du blir sjuk- eller arbetslös
  • Rabatt på utvalda tilläggsförsäkringar
  • Egen kundservice hos Trygg-Hansa

Vid hemförsäkring ingår även:

  • Villkorsgaranti första året

Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm

Customer service