Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Till dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling

När du köper eller säljer din bostad genom Svensk Fastighetsförmedling kan du ansöka om bolån hos oss till en förmånlig bolåneränta.

Loggotyp för Svensk Fastighetsförmedling.

När du köper eller säljer din bostad genom Svensk Fastighetsförmedling kan du ansöka om bolån hos oss till en förmånlig bolåneränta. 

Allt det här får du när du väljer våra bolån


Personlig rådgivning

Våra erfarna rådgivare ser till att du gör en väl genomtänkt bostadsaffär. De hjälper dig genom hela processen, ger dig kloka råd och ser till att du har full kontroll på alla detaljer.


Kostnadsfri familjejuridik

Med rätt juridiska avtal på plats är du och din familj tryggade om något händer. Genom vår samarbetspartner Lexly får du ett rådgivningsmöte med jurist och 12 avtal online. Helt kostnadsfritt.


Låneskydd och banktjänster

När du har bolån hos oss får du tjänsterna i Enkla vardagen på köpet första året. Dessutom får du gratis låneskydd i tre månader.

Räkna på hur mycket du kan låna – få besked direkt

Din bostad spelar en viktig roll för din ekonomi, men livet är mycket mer än din boendekostnad. Därför har vi alltid en helhetssyn i vår rådgivning där vi fokuserar på att du ska kunna leva som du vill – hela livet. Allt utifrån dina behov och just din situation.

En enkel vardag ger tid över till annat

För att du ska kunna lägga tid på det som är viktigt har vi skapat smarta och enkla lösningar för din vardagsekonomi. Och när du behöver personlig service finns vi här för dig dygnet runt, alla dagar.

Var förberedd när något händer

Ibland blir det inte som du tänkt dig. Därför ser vi till att du är rustad när det oväntade inträffar. Hos oss får du hjälp med både familjejuridiken och försäkringar så att du kan planera för framtiden och samtidigt skapa trygghet för dig och din familj.

Tillsammans kan vi göra skillnad

För oss handlar hållbarhet om flera delar. Du ska ha en balanserad och hållbar ekonomi så att du kan förverkliga dina drömmar. Samtidigt vill vi tillsammans med dig göra långsiktig nytta för samhället och vår planet. Det gör vi genom att ta fram nya tjänster och produkter som bidrar till miljömässig och social nytta.

Utöver en förmånlig bolåneränta har du andra fördelar när du köper eller säljer din bostad genom Svensk Fastighetsförmedling.

Lån till annat än boende

Utöver bolån kan du ansöka om lån till förmånliga villkor, det vi kallar för Enkla lånet. Du behöver inte ha någon säkerhet och betalar ingen uppläggningsavgift. Låna mellan 20 000 och 350 000 kronor.
Läs mer om Enkla lånet

Enkla vardagen kostnadsfritt det första året

Enkla vardagen samlar de vanligaste banktjänsterna i ett och samma paket. Du kan betala räkningarna, sköta ditt sparande och hålla koll på din ekonomi – allt via mobilen, surfplattan eller datorn.
Läs mer om Enkla vardagen

Bra att ha till hands vid ansökan

  • Uppgifter om inkomst
  • Uppgifter om tillgångar och skulder
  • Fastighetsbeteckning och bostadsrättsföreningens namn
  • Uppgifter om befintliga lån

Bolåneskydd – försäkra dina bolånekostnader

Du får hela eller delar av dina bolånekostnader betalda om du blir sjuk eller arbetslös. Kan också lösa ditt lån om du skulle avlida.

Läs mer om bolåneskydd

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig med ditt bolån. Vi har öppet vardagar 8–18.