Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Invited

Kortet som ger tillbaka

  • Cashback på 1 procent på alla dina inköp
  • Conciergeservice dygnet runt
  • Förmånliga köp- och reseförsäkringar

Kortet som ger tillbaka

  • Cashback på 1 procent på alla dina inköp
  • Conciergeservice dygnet runt
  • Förmånliga köp- och reseförsäkringar

SEB Invited är ett exklusivt kort som bland annat ger dig pengar tillbaka på alla dina köp och tillgång till Conciergeservice.

Ta del av vårt introduktionserbjudande där du får kortet utan kostnad de första tre månaderna (värde 450 kronor).

Vad får jag med SEB Invited?

Cashback

Med cashback får du tillbaka 1 procent i pengar på alla dina inköp. Exempel: Om du har utgifter för 20 000 i månaden innebär det att du får tillbaka 2 400 kronor per år. Pengarna kan du antingen använda för att betala nästa faktura eller skänka till WWF. Saldo på din cashback visas i appen, och där har du också möjlighet att välja hur cashbacken skall användas och läsa mer om hur du kan göra skillnad.

Läs mer om WWF

Conciergeservice och LoungeKey

Du får också tillgång till Conciergeservice dygnet runt, oavsett om du behöver hjälp med en restaurangbokning eller att fixa flygbiljetter. Och genom medlemskapet i Mastercards LoungeKey™ kan du koppla av i flygplatslounger över hela världen mot en kostnad på 35 dollar per person.

Fast Track

Fast Track är det snabbaste sättet att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, eftersom du då får tillgång till en prioriterad inpassering. För att få tillgång till Fast Track laddar du ner appen “Mastercard Travel Experiences” och registrerar ditt kort eller genom att gå in på hemsidan där du även ser alla tillgängliga flygplatser som har Fast Track.

Till Mastercard Travel Experiences

Vilka försäkringar ingår i kortet?

I SEB Invited ingår en köpförsäkring som består av tre delar och en reseförsäkring. Kontakta Moderna Försäkringar för att ansöka om ersättning.

Anmäl skada (Moderna försäkringar)

Ersätter mellanskillnaden om du hittar en redan köpt vara billigare någon annanstans. Gäller varor som du köper i Sverige.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring, köpskydd och prisskydd (pdf)

Täcker kostnader för köpta varor som du förlorat genom stöld, brand eller skada efter en plötslig oförutsedd händelse.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring, köpskydd och prisskydd (pdf)

Ger dig en förlängd garanti på hemelektronik och vitvaror med ytterligare ett år utöver den garanti som tillverkaren lämnat (max 3 år totalt).

För att köpförsäkringen ska gälla behöver du bara betala varan med kortet och alltid spara originalkvittot.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring, köpskydd och prisskydd (pdf)

Det ingår en kompletterande reseförsäkring i kortet, med avbeställningsskydd och kompensation vid förseningar, om bagaget inte kommer fram eller om du eller någon i resesällskapet blir sjuk.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring, köpskydd och prisskydd (pdf)

En hyllning till den nordiska naturen

För att minska miljöavtrycket är nya SEB Invited tillverkat av 84 procent biologiskt nedbrytbar plast som görs av majsstärkelse. Motivet på framsidan av kortet är inspirerat av det kristallklara vattnet i högfjällssjön Rissájávri.

Läs mer om den nya kortdesignen

Erbjudande från Tapster

Med Tapsters wearables kan du enkelt betala med ringar, klockor och nyckelringar. Lämna plånboken hemma och blippa istället din wearable mot en kortläsare för att betala. Som SEB kund får du 40 procents rabatt på alla produkter. Erbjudandet gäller till den 31 december 2023.

Avtalet löper under ett år i taget och är förenat med ett månadspris om 150 kronor. Krediträntan är bunden och uppgår till 15 procent per år. Den effektiva räntan, som är beräknad på ett kreditbelopp om 75 000 kronor, är 17,50 procent. Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 87 113 kronor. Lägsta belopp att betala uppgår till 5 procent av kreditbeloppet. (April 2021).

Betala med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi har tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget