Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

E-faktura

Gör det enklare att betala dina räkningar.

  • Få överblick och bevaka dina betalningar.
  • Miljövänligt och kostnadsfritt.
  • Alla uppgifter är registrerade i förväg .

Så fungerar e-fakturor

E-faktura är en säker och enkel metod för att ta emot och skicka fakturor digitalt. I stället för en pappers­faktura får du ett meddelande på internetbanken och i vår app varje gång en ny e-faktura kommer. Alla uppgifter är ifyllda i förväg, så allt du behöver göra är att godkänna e-fakturan med hjälp av BankID, Mobilt BankID eller digipass. Om du vill kan du ändra beloppet, ta bort betalningen eller spara fakturan som PDF.

Alla e-fakturor arkiveras och finns tillgängliga i 18 månader. Om du inte vill fortsätta med e-fakturor kan du förstås avsluta tjänsten när du vill och få pappers­fakturor igen.

Så ansluter du e-faktura

  1. Logga in och anslut e-faktura (internetbanken).
  2. Du kommer till sidan för att söka fram och ansluta betalnings­mottagare som du vill ha fakturorna elektroniskt från. Där kan du söka fram dina betalnings­mottagare och ansluta dem.

E-faktura ingår och finns tillgänglig om du är ansluten till tjänsten Betalservice och har internetbanken. Att ansluta dig till e-faktura gör du själv via internetbanken. Om du vill ha hjälp att ansluta dig till internetbanken är du välkommen att ringa oss.

Relaterade tjänster

Betala räkningar över internet

Betala dina räkningar och för över pengar via datorn, surfplattan och mobilen.

Betalservice via internet

Autogiro – automatiska betalningar

Med autogiro dras pengarna automatiskt från ditt konto på rätt dag. Du slipper hålla reda på förfallodagar och fylla i långa OCR-nummer.

Autogiro

Ring upp mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Vill du kontakta oss istället?
Vi har öppet dygnet runt och du når oss på 0771-365 365.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.