Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Betalservice via internet

Betala räkningar på internet. Du kan betala alla sorters räkningar, men inte postförskott. Du kan även göra överföringar till andra bankkonton.

Bättre överblick och kontroll

När du betalar dina räkningar med vår internetbank kommer du ha bra överblick och kontroll på betalningar som ska betalas med datum framåt i tiden men även ha historiken samlad på de betalningar som du betalat. Du har också möjligheten att lägga in dina favoritmottagare i ett mottagarregister för att underlätta när du registrerar dina betalningar.

Ett annat tips är att spara uppgifter om dina vanligaste betalningsmottagare i ditt mottagarregister.

När du vill göra en betalning fyller du i förfallodatumet och OCR-numret (eller ett meddelande till mottagaren). Sedan ser vi till att räkningen blir betald på rätt dag, oavsett om det är om några dagar eller nästa månad.

Om det saknas tillräckligt med pengar på kontot för att skicka betalningen får du ett meddelande på internetbanken. Kommer det in pengar på kontot inom sju vardagar efter meddelandet går betalningen iväg, annars tas den bort. Om du vill att betalningen ska skickas ändå måste du registrera den på nytt.

För att använda tjänsten behöver du vara ansluten till internetbanken, vilket är kostnadsfritt. Betalservice via internet ingår i Enkla vardagen och kostar då 50 kronor per månad.

Vill du bara använda vår betalservice via internet kostar det 180 kronor per år och anslutet konto. Tjänsten är kostnadsfri för studenter.

Logga in och anslut till Betalservice