Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Invited – ett exklusivt kreditkort

Kortet som ger tillbaka

  • Cashback på 1 procent på alla dina inköp
  • Conciergeservice dygnet runt
  • Förmånliga köp- och reseförsäkringar

Kortet som ger tillbaka

  • Cashback på 1 procent på alla dina inköp
  • Conciergeservice dygnet runt
  • Förmånliga köp- och reseförsäkringar

SEB Invited är ett exklusivt kort som bland annat ger dig pengar tillbaka på alla dina köp och Conciergeservice.

Just nu har vi ett introduktionserbjudande där du får kortet utan kostnad de första tre månaderna (värde 450 kronor).

Vad får jag med SEB Invited?

Med cashback får du tillbaka 1 procent i pengar på alla dina inköp. Exempel: Om du har utgifter för 20 000 i månaden innebär det att du får tillbaka 2 400 kronor per år. Pengarna kan du antingen använda för att betala nästa faktura eller skänka till WWF. I appen har du möjlighet att göra dina val och läsa mer om hur du kan göra skillnad.
Läs mer om WWF

Conciergeservice & LoungeKey

Du får också tillgång till Conciergeservice dygnet runt, oavsett om du behöver hjälp med en restaurangbokning eller att fixa flygbiljetter. Och genom medlemskapet i Mastercards LoungeKey™ kan du koppla av i flygplatslounger över hela världen mot en kostnad på 30 dollar per person.

Fast Track

Fast Track är det snabbaste sättet att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, eftersom du då får tillgång till en prioriterad inpassering. För att få tillgång till Fast Track laddar du ner appen “Mastercard Travel Experiences” och registrerar ditt kort eller genom att gå in på hemsidan där du även ser alla tillgängliga flygplatser som har Fast Track.

Till Mastercard Travel Experiences

Vilka försäkringar ingår i kortet?

Det ingår en köpförsäkring som består av tre delar och en reseförsäkring. Kontakta Moderna Försäkringar för att ansöka om ersättning. 
Kontakta Moderna försäkringar

Ersätter mellanskillnaden om du hittar en redan köpt vara billigare någon annanstans. Gäller varor som du köper i Sverige.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring

Täcker kostnader för köpta varor som du förlorat genom stöld, brand eller skada efter en plötslig oförutsedd händelse.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring

Ger dig en förlängd garanti på hemelektronik och vitvaror med ytterligare ett år utöver den garanti som tillverkaren lämnat (max 3 år totalt).

För att köpförsäkringen ska gälla behöver du bara betala varan med kortet och alltid spara originalkvittot.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring

Det ingår en kompletterande reseförsäkring i kortet, med avbeställningsskydd och kompensation vid förseningar, om bagaget inte kommer fram eller om du eller någon i resesällskapet blir sjuk.

Se fullständiga villkor för reseförsäkring

Avtalet löper under ett år i taget och är förenat med ett månadspris om 150 kronor. Krediträntan är bunden och uppgår till 15 procent per år. Den effektiva räntan, som är beräknad på ett kreditbelopp om 75 000 kronor, är 15,25 procent. Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 85 769 kronor. Lägsta belopp att betala uppgår till 5 procent av kreditbeloppet. (April 2021).

Conciergeservice

Mastercard Travel & Lifestyle services hjälper dig dygnet runt med det du själv inte hinner med. Det kan till exempel handla om att boka bord, resor och teaterbiljetter. Första gången du använder tjänsten behöver du registrera dig. 
Logga in på Mastercard Travel & Lifestyle services

Mastercards LoungeKey

I kortet ingår också medlemskap i Mastercards LoungeKey. Scanna QR-koden i Mastercards LoungeKey-appen utanför flygplats-loungen och betala 30 USD/besök i efterhand genom en faktura.
Läs mer om Mastercards LoungeKey

Frågor och svar om kortet

Hur ska jag spärra kortet, hur ser jag min pinkod och hur beställer jag extrakort till familjen?
Till frågor och svar om SEB Invited

När du betalar med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi har tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget

Customer service