Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Reseförsäkring med SEB Credit och SEB Debit

Tillägg till ditt vanliga reseskydd

  • Avbeställningsskydd ingår
  • Kan ge ersättning för försenad avgång
  • Gäller dig, din partner och barn under 23 år

Hur gäller försäkringen vid strejk?

Reseförsäkringen gäller inte vid strejk. Om du har påverkats av strejken hos SAS behöver du kontakta flygbolaget eller din researrangör.

Du får automatiskt en försäkring som kompletterar ditt vanliga reseskydd när du betalar minst 75 procent av en resa med något av korten SEB Credit och SEB Debit, eller via direktbetalning från ett av dina konton i SEB. Du får också ett avbeställningsskydd utan extra kostnad. Avbeställningsskyddet gäller om du måste avboka din resa på grund av sjukdom eller olycksfallsskada.

Försäkringen kan även ge dig ersättning för försenad avgång och försenat bagage.
Försäkringen gäller för dig som kortinnehavare och för din make, maka, registrerade partner eller sambo och för hemmavarande barn under 23 år – oavsett om de reser med dig eller på egen hand. Försäkringen omfattar även barnbarn som reser med sina mor- eller farföräldrar.

Reser du med någon annan?

Om du betalar minst 75 procent av ditt resesällskaps resa gäller försäkringen för den personen också, under förutsättning att han eller hon har ett giltigt SEB Credit eller SEB Debit.

Detta är endast ett utdrag ur försäkringen. Fullständiga villkor hittar du i produktbladet. Vill du veta mer om försäkringen är du välkommen att ringa direkt till Trygg-Hansa. Kundservice och skadeanmälan 077-440 50 20.

Vill du ansöka om ersättning?

För att använda ditt kompletterande reseskydd gör du en anmälan på Trygg-Hansas webbplats där du berättar vad som har hänt.
Anmäl hos Trygg-Hansa

Du är också välkommen att ringa direkt till Trygg-Hansa. Kundservice och skadeanmälan 077-440 50 20.

Customer service