Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Tjänstepension till dig och dina medarbetare

Att erbjuda tjänstepension ses idag som en förutsättning för att locka de bästa talangerna och behålla viktig kompetens. Det skapar inte bara trygghet för dig och dina medarbetare – det stärker också företagets attraktionskraft.

Bli en attraktiv arbetsgivare – till dig själv och andra

En undersökning av Kantar Sifo visar att 6 av 10 tjänstemän tycker att tjänstepensionen är den viktigaste jobbförmånen. Med våra tjänstepensionspaket kan du som företagare erbjuda dina medarbetare ett konkurrenskraftigt pensionssparande, som också hjälper er att vara bättre rustade för oväntade sjukdomar, olyckor och dödsfall. En nyhet är att du kan välja en hållbar inriktning där du och dina medarbetare får 10 procent rabatt på avgiften på vårt breda utbud av hållbara fonder.

Välj ett av våra färdiga paket eller så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning. Oavsett vad du väljer så ingår alltid:

  • Möjlighet att själv välja sparform beroende på hur aktiv du vill vara med placeringarna.
  • Rådgivning på distans via telefon och med delad skärm-funktion.
  • Smidig administration på webben

SEB:s hållbara fonder investerar i företag som följer internationella normer och riktlinjer inom mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö samt korruption.

Fruktkorgar och friskvård är trevligt, men viktigast är ju en bra tjänstepension
Enligt en undersökning från SIFO

Trygg®Plan tjänstepensionspaket

Du kanske är intresserad av


Hållbar tjänstepension

Med vårt kostnadsfria tillval Hållbar tjänstepension får du och dina anställda 10 % rabatt på vårt breda utbud av hållbara fonder.

För dig som tänker långsiktigt


Löneväxling

Löneväxling innebär att du erbjuder dina anställda att byta ut en del av bruttolönen till ett tjänstepensionssparande. En uppskattad och eftertraktad personalförmån som inte behöver kosta dig som arbetsgivare något extra.

Byt lön mot tjänstepension


Direktpension

Ett fördelaktigt sätt att komplettera tjänstepensionen för både ägare och anställda. Lägre kostnad än lön och ett bra sätt att locka eftertraktad personal att stanna i företaget genom att du kan villkora pensionen.

Fördelaktigt komplement till tjänstepensionen

Bli uppringd

Du kan lämna ditt nummer för att bli uppringd under våra öppettider, vardagar klockan 8–16.30.

© Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Customer service