Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

From thinking. To doing.

Från det första steget till den stora expansionen. Vi stöttar företag på deras resa framåt.

Med hållbarhet som tydlig drivkraft

Behovet av förnybar energi ökar världen över. Genom sitt företag Stella Futura kombinerar Ulrika Tornerefelt hållbara lösningar med avancerad teknik för att säkra framtidens energiförsörjning.

Vi gör en expansion på den afrikanska kontinenten samtidigt som vi tittar på var vi kan expandera här i närområdet.
Ulrika Tornerefelt

Med sitt företag Stella Futura vill Ulrika Tornerefelt vara med och säkra framtidens energiförsörjning på ett innovativt och hållbart sätt. Tack vare ett väl sammansatt team med specialkompetenser inom både teknik och affärsutveckling har de redan kommit långt. Sedan starten 2018 har Stella Futura vuxit snabbt och blivit en stark spelare i både Afrika och Europa. Nu siktar de mot att kunna leverera grön el till ännu fler och samtidigt göra världen till en bättre plats.

Ulrikas tips till andra entreprenörer

Ett råd till företag som vill expandera är att hitta rätt och bra partnerskap som ger värde för både parter. Se också till att göra kloka, långsiktiga rekryteringar.

Har du en idé att förverkliga?

Vi hjälper dig längs hela vägen. Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig så snart som möjligt.

Customer service