Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

From thinking. To doing.

Från det första steget till den stora expansionen. Vi stöttar företag på deras resa framåt.

Hälsosamma sötsaker – en riktigt god idé

Ett steg mot ökad folkhälsa via ett gott godis. Med sitt företag Wellibites har Sara Serray lyckats ta fram produkten som många drömt om – ett godis som är nyttigt.

Nätverkandet har haft jättestor betydelse för mig. Man träffar väldigt bra, hjälpsamma människor som verkligen kan hjälpa en att komma längre på vägen.
Sara Serray

Saras affärsidé låter som ett omöjligt uppdrag: Att tillverka godis som är både gott och nyttigt, utan socker, och fyllt med mineraler och vitaminer. Men efter experiment hemma i köket och gedigen research vågade hon ta steget för att satsa helhjärtat på sin idé. Nu har företaget nått nya framgångar och klivit in i nästa fas. I början av sommaren sålde Sara Wellibites till Humble Group och hennes plan är nu att fortsätta som vd och expandera på fler marknader.

Saras tips till andra entreprenörer

Var tydlig med vad du behöver hjälp med för att komma vidare. Ha dina tre viktigaste frågor redo så att du kan ställa dem när du går på event eller nätverksträffar. På så vis kan du snabbare få hjälp eller hitta någon som känner en person som sitter på svaret.

Har du en idé att förverkliga?

Vi hjälper dig längs hela vägen. Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig så snart som möjligt.

Customer service