Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

From thinking. To doing.

Från det första steget till den stora expansionen. Vi stöttar företag på deras resa framåt.

Företaget där fler får ta del av vinsten

Rebu Burubwas vision är ett kaffe som både smakar och gör gott. Därför går delar av vinsten från Rutasoka Coffee direkt tillbaka till samhällena där bönorna odlas.

Det vi har gjort i Kongo har betytt väldigt mycket för befolkningen, vilket innebär att vi vill göra samma sak i fler länder.
Rebu Burubwa

Varje år bidrar Rebus kaffeföretag, Rutasoka Coffee, med 5 procent av sin omsättning till lokalbefolkningen i den del av Kongo där kaffet odlas. Pengarna går dels till att vidareutveckla den förlossnings- och mödravårdsklinik som de byggt upp på plats, dels till att hjälpa lokala kaffeodlare med kaffeplantor. Nu planerar de sin expansion där målet är att ta in fler produkter från fler länder för att på så vis kunna göra ännu större skillnad.

Rebus tips till andra entreprenörer

Glöm inte varumärket. Har du ett starkt varumärke med bra värderingar kan du snabbt ta in nya produkter. På så vis kan du fortsätta din resa genom att nå samma målgrupp men på nya marknader.

Har du en idé att förverkliga?

Vi hjälper dig längs hela vägen. Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig så snart som möjligt.

Customer service