Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vill du ha ditt vin med eller utan alkohol?

Med den frågan vill Moa Gürbüzer utmana samhällets normer kring drickande och få fler att våga ta ställning. Genom sitt företag Oddbird erbjuder hon vin i världsklass, helt fritt från alkohol.

Vi har gjort en hel del omställningar för att bli mer digitala. Det har hjälpt oss att nå fler marknader, både i Europa och Asien.
Moa Gürbüzer

Som socialarbetare och familjeterapeut såg Moa Gürbüzer hur mängder av barn och vuxna for illa på grund av alkoholens negativa effekter. Genom att erbjuda högkvalitativt alkoholbefriat vin vill hon belysa frågan och på sikt ändra normerna. Företaget Oddbird har vuxit snabbt och redan tagit sig in på en rad olika marknader. Nu väntar en större expansion samtidigt som portföljen breddas till att innehålla flera olika slags drycker.

Moas tips till andra entreprenörer

Som ledare måste man se till att vakta sin vision och värdegrund, oavsett i vilka situationer eller länder man verkar i. Där i finns nämligen drivkraften som hjälper en att växa.

Har du en idé att förverkliga?

Vi hjälper dig längs hela vägen. Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig så snart som möjligt.