Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

The Next Awards

Tävlingen The Next Awards är en hyllning till hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Priset delas ut årligen i tre kategorier som på olika sätt bidrar till en bättre värld.

Nu lanserar vi The Next Awards – ett pris som hyllar hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Har du en idé som gör världen bättre? Var med och tävla om chansen att bli The Next. 

Med The Next Awards vill vi hylla de vi tror på. De som kan skapa en bestående förändring och bidra till en bättre värld. Priset delas ut årligen och rymmer tre olika kategorier som på olika sätt främjar hållbart entreprenörskap.

Förutom att vara en hyllning är The Next Awards också ett sätt att stötta dig och din idé. Därför vill vi med priset ge verktyg som gör att du kan utvecklas och fortsätta framåt. För vi tror inte att det bästa är vad vi sett hittills, vi tror att det finns framför oss.

Tävlingskategorier

Det här vinner du

New Ideas-priset

Som vinnare av New Ideas-kategorin blir en del i bankens ekosystem för entreprenörer och får en plats i tillväxtprogrammet Ignite, där du får en företagsspecifik åtgärdsplan och expertrådgivning för att förverkliga tillväxtpotentialen i ditt bolag. Du garanteras även en plats i SEB Innovation Forum där du får möjlighet att pitcha din idé för potentiella investerare i SEB:s nätverk. Du och din idé kommer att uppmärksammas i SEB:s marknadsföring vilket ger bred exponering mot centrala målgrupper. Kampanjen syns både i SEB:s egna kanaler och i redaktionell annonsering i externa mediekanaler.

Transformation-priset

Vinnaren av Transformations-kategorin lyfts fram i en bred marknadsföringskampanj som kommer att synas såväl i bankens egna kanaler som i utvalda mediekanaler. Du får möjlighet att utöka ditt nätverk genom mötet med tävlingsjuryn, som består av namnkunniga entreprenörs- och näringslivsprofiler. Du kommer också att erbjudas ett kostnadsfritt utvecklingsprogram, med fokus på hållbarhet som skräddarsys på basen av ditt företags behov. Det kan handla om utbildning, deltagande i kvalificerade affärsprogram eller tillgång till expertrådgivning i företagsekonomiska och försäkringsrelaterade frågor.  

Community-priset

Som vinnare av Community-kategorin får du ta emot en prissumma på 250 000 kronor. Målet är att du ska kunna utveckla din verksamhet eller organisation ännu mer och fortsätta bidra till ett mer inkluderande samhälle. Du får också rådgivning kring social finansiering och ideellt entreprenörskap, som kan hjälpa dig på vägen framåt. Din idé lyfts upp i SEB:s marknadsföring och får bred exponering, både i bankens egna kanaler och genom redaktionell annonsering i externa mediekanaler.

Att vinna The Next Awards

Syftet med priserna i The Next Awards är att bidra med verktyg som främjar utveckling samt att ge stöttning och räckvidd till entreprenörerna och deras idéer. Möt några av tidigare års vinnare berätta om hur vinsten har hjälpt dem och deras företag.

Ta del av berättelser från tidigare års vinnare

Stolt supporter av → the next

I SEB är vi övertygade om att entreprenöriellt tänkande är nyckeln till en hållbar värld. Oavsett om det handlar om jämställda träningstider eller klimatsmarta innovationer. Vi är fast beslutna att stödja initiativ som driver både entreprenörskap och hållbarhet. Därför vill vi stötta dem som skapar nästa stora idé i en inkluderande värld, som håller för framtida generationer.

Customer service