Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Möt juryn för SEB Next Awards

Vinnarna i SEB Next Awards tre kategorier utses av en namnkunnig jury. I den ryms framstående experter inom både hållbarhet, entreprenörskap och utveckling. Läs mer om jurydeltagarna nedan.

Tillbaka till Next Awards

Vår jury

Johan Torgeby

Johan Torgeby är vd för SEB sedan 2017 och har tillhört koncernledningen sedan 2014. Han har lång erfarenhet från finansbranschen med tidigare chefspositioner.

Eva Fors

Efter 20 år på Microsoft har Eva Fors axlat rollen som nordenchef för Google Cloud. Hon har lång erfarenhet av marknadskommunikation, försäljning och produktutveckling och är ett välkänt namn på Stockholms startup-scen. Eva brinner för ledarskap och innovation med fokus på framtidens tekniska lösningar.

Kamjar Hajabdolahi

Kamjar Hajabdolahi är grundare och partner på riskkapitalbolaget Blq Invest som investerar i unga techbolag i Stockholm. Tidigare har han en bakgrund som vd för miljardbolaget Serendipity och en lång erfarenhet och expertis när det gäller att starta, utveckla och bygga företag.

Jenny Carenco

Jenny Carenco är grundare och VD på Prosper Impact Consulting, ett rådgivningsföretag inom impact-investeringar. Hon är också initiativtagare och styrelsesekreterare i The Swedish National Advisory Board for Impact Investing, en av 33 advisory boards i hela världen som är knutna till den globala organisationen GSG.

Markus Hökfelt

Markus Hökfelt är chef för SEB Greentech VC som investerar i unga bolag med spjutspetsteknologi för den gröna omställningen. Markus har en lång karriär av operativt ledarskap och styrelsearbete inom energisektorn i både stora och små bolag samt som entreprenör och investerare.

Corina Papadopoulou

Corina Papadopoulou är ägare och vvd på det svenska familjeföretaget Fontana Food AB. Bolaget drivs idag i andra generationen och 2015 startade Fontana Frixos stiftelse för att stötta entreprenörskap som främjar social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet och motverkar utanförskap. Corina har innan dess även arbetat som journalist och tv producent i London samt startat och drivit en skandinavisk barnbutik som utnämndes till Englands bästa barnbutik av Mary Portas och Telegraph shopawards.  

Lenka Prokopec Karlberg

Lenka Prokopec Karlberg är VD för det sociala företaget Mitt Liv, sedan 2019. Hon är utbildad ekonom och har en bakgrund från bland annat Schibsted/Svenska Dagbladet, SAS och Generation Pep. Hon kom till Sverige från Tjeckoslovakien med sin familj när hon var 6 år, något som präglat hennes vision att alla människor ska ha samma förutsättningar att inkluderas på arbetsmarknaden och bidra med sin kompetens.

Susanna Campbell

Susanna Campbell har ofta omnämnts som en av näringslivets mäktigaste kvinnor, med anledning av sina tunga meriter och centrala positioner i flera av Sveriges största och mest innovativa bolag. I dag ägnar hon mest tid åt att bygga och skala upp impact-bolag. Hon är bl a medgrundare och ordförande i Syre samt styrelseledamot i Northvolt och H2 Green Steel. Hon ägnar också tid åt sina aktiva uppdrag i Kinnevik, Network of Design och Estrid.