Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Att vinna The Next Awards

Syftet med priserna i The Next Awards är att bidra med verktyg som främjar utveckling samt att ge stöttning och räckvidd till entreprenörerna och deras idéer. Här får du möta några av vinnarna och höra hur vinsten har hjälpt dem och deras företag.

Reselo – vinnare New Ideas 2022

Att vara med i The Next Awards har verkligen hjälpt oss att nå ut genom bruset. Vi har fått investerare som läst om oss i samband med tävlingen och ett flöde av fler kunder som vill testa vårt material.

Stiftelsen IFS – vinnare Community 2022

Vi har använt vinstpengarna till att sätta en ny varumärkesstrategi och att bättre kommunicera vår stiftelse för att kunna nå fler. Det är tydligt att The Next Awards handlar om att blicka framåt, inte bakåt. Det tycker jag om.

Moving Floor – vinnare Transformation 2022

Direkt efter vår vinst blev vi kontaktade av investerare som ville investera. Vi har också fått ta del av en fantastisk utbildning där experter inom hållbarhet har tittat på vår verksamhet och kommit med viktiga råd.

Customer service