Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Bostadsrättsförening – lån och tjänster för föreningens ekonomi

Hos oss får du snabb tillgång till en egen kontaktperson som samarbetar tätt med ett team av specialister inom bostadsrättsföreningar. De är alla experter som förstår de speciella utmaningar det innebär att driva och förvalta en bostadsrättsförening.

Vi hjälper dig att skapa en långsiktigt hållbar fastighet – både utifrån ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. En fastighet där människor trivs, utvecklas och mår bra.

Kontakta oss redan idag

Vi hör av oss inom 48 timmar.

Allt det här ingår i vårt erbjudande

Egen kontaktperson. Eget team.

Du får en egen kontaktperson som har ett tätt samarbete med våra specialister inom bostadsrättsföringar. Det gör vardagen för dig som förvaltare eller styrelsemedlem både enklare och tryggare.

Skräddarsydd finansiering för bostadsrättsförening

Oavsett om föreningen ska lägga om lånen eller om du behöver finansiering vid ombildning eller nybyggnation har vi en mängd olika finansieringslösningar med flexibla amorteringsplaner.

Läs mer och ansök om bostadsfinansiering

Nyhet! Gröna lån för bostadsrättsföreningar

För dig med en förening som inte bara vill ha en miljöcertifierad byggnad – utan också finansiera den långsiktigt med gröna lån.

Läs mer och ansök om gröna fastighetslån

Förmånliga erbjudanden till medlemmarna

Med Enkla vardagen får medlemmarna både förmånlig boränta, de viktigaste banktjänsterna och genomgång av hela sin privatekonomi. Kostnadsfritt första året (värde 420 kr).

Se allt som ingår i Enkla vardagen

Gröna bolån till medlemmarna

Gröna bolånet är ett extra förmånligt bolån för de medlemmar som bor i en klimatsmart bostadsrättsförening.

Läs mer och ansök om grönt bolån

Juridisk experthjälp

Genom vår samarbetspartner Lexly får du ett års kostnadsfri avtalshanteringstjänst (värde 1 188 kr). En lättanvänd och säker tjänst som hjälper dig att hantera avtal, styrelseprotokoll och andra viktiga dokument. Kontakta Lexly på 0774-45 90 91 för att ta del av erbjudandet.

Rätt försäkringsskydd

Genom vår samarbetspartner Trygg-Hansa får du en kostnadsfri analys av föreningens försäkringsbehov, årlig försäkringsgenomgång och 15 procents rabatt på alla företagsförsäkringar. Kontakta Trygg-Hansa på 0774-45 90 91 för att ta del av erbjudandet.

Customer service