Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Bostadsrättsförening – lån och tjänster för föreningens ekonomi

Hos oss får du snabb tillgång till en egen kontaktperson som samarbetar tätt med ett team av specialister inom bostadsrättsföreningar. De är alla experter som förstår de speciella utmaningar det innebär att driva och förvalta en bostadsrättsförening.

Vi hjälper dig att skapa en långsiktigt hållbar fastighet – både utifrån ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. En fastighet där människor trivs, utvecklas och mår bra.

Kontakta oss redan idag

Vi hör av oss inom 48 timmar.

Tack för ditt meddelande!

Allt det här ingår i vårt erbjudande

Egen kontaktperson. Eget team.

Du får en egen kontaktperson som har ett tätt samarbete med våra specialister inom bostadsrättsföringar. Det gör vardagen för dig som förvaltare eller styrelsemedlem både enklare och tryggare.

Skräddarsydd finansiering för bostadsrättsförening

Oavsett om föreningen ska lägga om lånen eller om du behöver finansiering vid ombildning eller nybyggnation har vi en mängd olika finansieringslösningar med flexibla amorteringsplaner.
Läs mer och ansök om bostadsfinansiering

Nyhet! Gröna lån för bostadsrättsföreningar

För dig med en förening som inte bara vill ha en miljöcertifierad byggnad – utan också finansiera den långsiktigt med gröna lån. Ett bra sätt att bidra till omställningen mot ett mer hållbart och klimatsmart samhälle. För att få ett grönt fastighetslån ska fastigheten ha energiklass A eller B.
Läs mer om gröna fastighetslån

Förmånliga erbjudande till medlemmarna i din bostadsrättsförening

Vi erbjuder medlemmarna både förmånlig ränta på bolånet, genomgång av hela privatekonomin och de vanligaste banktjänsterna, Enkla vardagen, kostnadsfritt första året (värde 420 kr).

Gröna bolån

Gröna bolånet är ett extra förmånligt bolån för de medlemmar som bor i en klimatsmart bostadsrättsförening – till exempel en miljöbyggnad, passivhus, Svanenmärkt hus eller en bostad som är A- eller B-klassad enligt Boverket.
Läs mer och ansök om grönt bolån

Customer service