Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Brf – lån och tjänster för din bostadsrättsförening

  • Skräddarsydda finansieringslösningar med flexibla amorteringsplaner.
  • Tillgång till ett team av specialister inom brf-området.
  • En komplett banklösning för din förening.
  • Skräddarsydda finansieringslösningar med flexibla amorteringsplaner.
  • Tillgång till ett team av specialister inom brf-området.
  • En komplett banklösning för din förening.

Hos oss får du tillgång till rådgivare som specialiserat sig på bostads­rätts­föreningar och som förstår de frågor och utmaningar som uppstår i förvaltningen. Genom finansiering av allt från renoveringar till satsningar på energi­effektivisering kan vi hjälpa dig att skapa ett attraktivt boende både på kort och lång sikt.

Vårt erbjudande till din bostadsrättsförening

Skräddarsydd finansiering

Hos oss hittar du rätt finansierings­lösning oavsett om det är dags att lägga om lånen eller bygga nytt. Vid en ombildning kan vi hjälpa både föreningen och medlemmarna med finansiering.

Grönt fastighetslån

Vårt gröna fastighetslån passar föreningar som inte bara har en energieffektiv fastighet, utan också vill finansiera byggnaden med gröna lån.

Energiförbättringslån

Med vårt energiförbättringslån kan bostadsrättsföreningar investera i byggnadens energieffektivitet och förnybar energi. Det kan handla om större åtgärder i byggnaden eller utvalda insatser.

Smidiga kreditupplysningar

När föreningen ska få nya medlemmar beställer du enkelt en kreditupplysning via internetbanken. Som kund hos oss får föreningen 45 procent rabatt och betalar bara 39 kr per upplysning från UC (ordinarie pris 71 kr).

 

Rätt försäkringsskydd

Om din förening är kund hos oss erbjuder vår samarbetspartner Trygg-Hansa 15 procent rabatt på företags­försäkringar, en analys av försäkrings­behoven och årlig uppföljning. För att ta del av erbjudandet kontaktar du oss på 0774-45 90 91.

Avtalshantering via Lexly

Hantera föreningens avtal säkert med Lexlys avtals­hanterings­tjänst – kostnadsfritt första året för våra kunder (värde 1 995 kr). Kom igång genom att kontakta oss på 0774-45 90 91.

Energieffektivisering med hjälp av våra samarbetspartner

Fastigheter står för en betydande del av den totala energianvändningen i samhället. Det gör också att det finns en stor möjlighet att minska energibehovet genom energieffektivisering av fastigheter. Vi har ett samarbete med Indoor Energy och Fasadgruppen, som din förening kan anlita för att få hjälp med energieffektivisering i olika steg. Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer om samarbetet och vad vi kan erbjuda din förening.

Indoor Energy – analys och åtgärder på fastighetens insida

Genom att anlita Indoor Energy kan din förening få hjälp att analysera energi­användningen i fastigheten och få förslag på åtgärder. Det gör att föreningen får en uppfattning om vilka steg som kan vara effektiva för att minska energi­användningen och uppnå en bättre energiklass. Indoor Energy kan även hjälpa till att genomföra åtgärder på fastighetens insida, till exempel åtgärder i värme-, ventilations-, styr- och kylsystemet. 

Fasadgruppen – åtgärder på fastighetens utsida

Företagen inom Fasad­gruppen kan hjälpa din förening att genomföra åtgärder på fastighetens utsida för att uppnå förbättrad energi­effektivitet. Det kan exempelvis handla om tilläggs­isolering, fönster­byten, tak­reno­vering eller en kombination av flera åtgärder. Fasad­gruppen erbjuder också den patenterade Smartfront-metoden där fasad, ventilation och fönster uppgraderas för energi­besparingar.

Kontakta våra brf-specialister

Skicka in era uppgifter så hör vi av oss inom 48 timmar.