Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Bli företagskund

Vad har du för slags företag eller vill du starta ett företag?

Aktiebolag (AB)

Det finns två sätt att starta ett aktiebolag, antingen genom att gå in på Bolagsverket (verksamt.se) och registrera ditt företag eller genom att köpa ett lagerbolag. Eller har du redan ett aktiebolag och vill byta bank till oss?

Starta ett AB via lagerbolag och bli kund

Med ett lagerbolag kommer du igång snabbare med din verksamhet. Har du redan köpt eller vill köpa ett lagerbolag? Vi samarbetar med Fortnox så att du ska komma igång snabbare. Startavgift 2500 kronor.

Förening eller annan bolagsform

Vill du starta eller flytta en annan typ av företag?

Starta ett UF-företag

Vill ni gå från idé till verklighet med ert UF-företag? Då hjälper vi gärna till. Träffa en av våra rådgivare över ett digitalt möte för att komma igång. Som kund hos oss får ni de viktigaste bank­tjänsterna för 0 kronor.

Enskild firma

Starta en enskild firma och kom enkelt igång med din verksamhet. Är du inte redan privatkund hos oss behöver du bli det först.

Vanliga frågor och svar

När du ska registrera ett nytt aktiebolag på verksamt.se behöver du ett bankintyg. Det ger dig en bankkontakt och ett konto att sätta in ditt aktiekapital på.

Läs mer om bankintyg

Ring oss på 0771-62 53 53 så hjälper vi dig.

Ring oss på 0771-62 53 53 så hjälper vi dig att boka ett möte.

Här kan du läsa mer om Ung Företagsamhet och hur du kommer igång

Det första du behöver göra är att registrera din firma hos Skatteverket och få en F-skattsedel. Därefter hjälper vi dig med att snabbt och enkelt komma igång med vårt företagspaket.

Ring oss på 0771-62 53 53 så bokar vi ett möte på ett av våra bank­kontor där vi hjälper er med att starta en ideell förening. Kom ihåg att ta med er konstituerande årsprotokoll och stadgar till vårt möte.

Bli företagare hos oss

Vill du få hjälp att starta företag? Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.