Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Kom igång med ditt företag

Vi hjälper dig att bli kund

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp.

Tack!

Vi ringer dig så snart som möjligt.

Enkla firman – för dig med enskild firma

Enkla firman innehåller alla de viktigaste banktjänsterna för dig med enskild firma. Vi erbjuder dessutom ett försäkringsskydd anpassat till ditt företag. För det ska ju vara enkelt att driva eget. Och tryggt.
Skaffa Enkla firman

Företagspaketet – för dig med aktiebolag

Med företagspaketet får du alla de viktigaste banktjänsterna till ditt aktie-, handels- eller kommanditbolag, eller din förening. Det gör att du smidigt kan sköta verksamhetens vardagsärenden.
Kom igång med Företagspaketet

Tre personer i ett möte.

Vilken bolagsform ska jag välja?

När du har slipat på din affärsidé, testat den och känner dig trygg med konceptet är du redo för nästa steg: Att välja företagsform. Men vilken passar dig? Det beror bland annat på hur många det är som startar företaget och om ägarna ska vara personligt ansvariga för företagets skulder.

Andra tjänster för ditt företag

Ikon av en portfölj med pengar i.

Finansiering och företagslån

Vi hjälper ditt företag att investera och växa genom olika smarta finansieringslösningar. Våra kvalificerade företagsrådgivare hjälper dig att hitta rätt typ av finansiering utifrån dina behov.
Läs mer om finansiering

Ikon av en spargris.

Spara och placera pengar till företaget

Med ett sparande skapar du nya möjligheter för ditt företag. Samtidigt ser du till att du är förberedd på olika typer av utmaningar. Det gäller oavsett om ditt företag är nystartat eller etablerat.
Kom igång med företagets sparande

 

Ikon av tre personer.

Pension och försäkring för företag

Oftast är det först när det oförutsedda inträffar som det blir uppenbart om du och dina anställda har rätt försäkringar. Så behöver det inte vara.
Skapa trygghet för dig och dina anställda

Inte där än? Vi hjälper dig att bli startklar

I vår guide hittar du inspirationen, råden och verktygen som ger dig extra skjuts när du vill starta eget. Upptäck bland annat hur du kan testa din affärsidé, få råd av experter och jobba med hållbarhet.

Customer service