Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Corporate

  • Ingen köpgräns

  • Förenklar din administration med tillvalstjänster

  • Priority Pass till flygplatslounger världen över

Pris: 395 kr/år

Om SEB Corporate

Med SEB Corporate får du bättre överblick över de utlägg som du eller dina medarbetare har i tjänsten. Dessutom har du möjlighet till ökad likviditet – dina leverantörer får snabbare betalt, samtidigt som du kan behålla pengar i företagets kassa längre.

I appen, Corporate Card, kan kortanvändaren se alla sina inköp, ta bild på kvitton och koppla dem till transaktioner, spärra och beställa nytt kort och se sin pinkod bland mycket annat. Dessutom ingår ett medlemskap i Priority Pass (ordinarie avgift 99 euro), vilket ger tillträde till mer än 1 300 vip-lounger i över 400 städer världen över. Ett loungebesök kostar cirka 30 USD.

Självklart ingår en reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Alla köp och uttag samlas på en faktura som skickas till företaget eller på en individuell faktura som skickas till den anställde. Betaltiden på din faktura är normalt 10 dagar. Om du vill, kan du förlänga betaltiden från 10 till 20 dagar för 100 kronor om året.

Läs mer om appen för dina företagskort – Corporate Card.

Få ut mer av ditt företagskort

Med våra tillvalstjänster Kortadmin, Automatiserad utläggshantering och Resekonto får du all hjälp du behöver för att minska administrationen och förenkla bokföringen.

Läs mer om tillvalstjänster för företagskort.

Kontakta oss

Ring vår kundservice för kortfrågor.

En hyllning till den nordiska naturen

För att minska miljöavtrycket är nya SEB Corporate tillverkat av 84 procent biologiskt nedbrytbar plast som görs av majsstärkelse. Motivet på framsidan av kortet är inspirerat av de dramatiska klipporna vid Hällingsåfallet i Jämtland.

Läs mer om den nya kortdesignen

För fullständig prisinformation, se prislistan.

Årspriset för kortet beror på vilken betaltid du väljer.

Betaltid Pris per år
10 dagar 395 kr
20 dagar 495 kr

StopService – Med StopService kan du spärra alla dina registrerade värdehandlingar med ett enda samtal. Som kund hos oss betalar du 297 kronor/år (ordinarie pris 369 kronor/år).
Ta del av erbjudandet hos StopService

Menzies lounger - Ska du flyga via Arlanda eller Landvetter har du möjligheten att besöka Menzies lounger och få tillgång till drycker, snacks, internetuppkoppling och tidningar.
Erbjudande från Menzies

När du betalar med kort i andra valutor än svenska kronor

För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram ett verktyg som gör det enklare för dig att jämföra valutaväxlingskostnader vid kortbetalningar.

Till valutaväxlingsverktyget

Snabbhjälp

Spärra kort

Ring oss på +46 774 24 24 24. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. 

Läs mer om att spärra kort

Reklamera ett kortköp

Här kan du reklamera köp eller uttag på ditt kort om någonting har gått fel.

Läs mer om hur du reklamerar ett kortköp

Reseförsäkring

När du betalar minst 75 procent av en tjänsteresa med SEB Commercial Debit, SEB Corporate eller SEB Corporate Limit får du automatiskt en försäkring som kompletterar ditt vanliga reseskydd.
Läs mer och ansök om ersättning

Corporate Card – appen för dina företagskort

I vår app kan du, förutom att se alla dina köp, ta bild på dina kvitton och koppla dem till transaktioner, spärra ditt kort, ändra dina köpinställningar och se din pinkod.
Läs mer om appen Corporate Card

Se fakturorna i Mitt SEB Corporate

Mitt SEB Corporate är ett onlineverktyg där kortinnehavaren kan se alla inköp, utan att behöva tillgång till en mobiltelefon med Corporate Card-appen.

Logga in på Mitt SEB Corporate