Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Hur ansöker jag om en garanti för mitt företag?

Garantier passar bra om ditt företag behöver en säkerhet från en tredje part, till exempel för att säkerställa eller förstärka någon form av förpliktelse under ett kommersiellt avtal. Garantier kan även ställas för att täcka en utställd kredit eller ett lån.

Som köpare eller säljare av gods eller tjänster eller beställare av ett projekt kan du behöva säkerställa att motparten ha krävt att du säkerställer genomförandet av utför ditt uppdrag enligt ert kontrakt. Förutom de vanligt förekommande kontraktsgarantierna så förekommer garantier för en lång rad av behov, till exempel tullgarantier och hyresgarantier.
Läs mer om garantier

Du ansöker om garantier via SEB:s Online Trade Finance (OTF) eller genom att ringa oss och förbokar ett möte. Efter ansökan görs en kreditbedömning av dig och du får därefter fylla i en så kallad motförbindelse.

Tillbaka