Hur gör jag för att se mina andra banker i appen?

Du kan läsa in dina konton, sparanden och lån hos andra banker i vår app. Vi vill ge dig en överblick över hela din ekonomi, även om du har flera olika banker. Det är du som bestämmer vilka andra banker vi ska hämta uppgifter ifrån, vilka konton och kort som är aktuella, och du godkänner alltid inhämtningen med ditt mobila BankID. Du kan inte göra betalningar eller överföringar från konton i andra banker.

Om du har fullmakt att se någon annan persons konto i en annan bank kan det vara möjligt att hämta uppgifter från dessa andra banker. Du bör dock se till din fullmakt ger dig rätt att hämta in uppgifterna.

För att använda tjänsten behöver du ha tillgång till den andra bankens internetbank eller app och ha ett avtal med oss som du signerar direkt i appen. Logga in i vår app för privatpersoner och klicka på Verktyg – Hantera dina andra banker. Innan du lägger till den första banken skriver du under ett avtal för tjänsten. Där kan du också läsa om hur dina uppgifter kommer att behandlas. När du har lagt till en bank blir du ombedd att legitimera dig mot den andra banken via mobilt BankID.
Läs mer om tjänsten och se en instruktionsfilm för hur du kommer igång.

Fick du svar på din fråga?