Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Lån till köp av solceller

Därför ska du välja SEB för ditt lån till solceller

  • Extra förmånlig ränta f.n.1,9 %*
  • Ingen uppläggningsavgift (ordinarie pris 300 kronor) 
  • Dessutom 5 000 kr i installationsrabatt från E.ON

Gör solcellskalkylen hos E.ON redan idag

Du som bor i hus kan både sänka dina elkostnader och tillverka din egen förnybara energi genom att installera solceller. Därför erbjuder vi dig som har bolån hos oss lägre ränta på lån samt en installationsrabatt för att installera solceller. Detta gör vi i samarbete med E.ON.

Gör så här

  1. Fyll i kalkylen hos E.ON
  2. Begär en offert
  3. Ansök om lån. I offerten från E.ON finns en länk till låneansökan.

Om lån till solceller

Du kan låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor beroende på hur din ekonomi ser ut. Om ni är ni två som lånar tillsammans (make, maka eller sambo) ökar möjligheten att låna ett större belopp än om du står som ensam låntagare. Du väljer själv återbetalningstid på mellan 2 och 10 år och kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad

Låneskydd

Du kan välja att ansöka om Låneskydd till ditt lån. Låneskydd är en försäkring som ger dig en mer skyddad privatekonomi. Om du blir sjuk eller ofrivilligt arbetslös får du hela eller delar av dina lånekostnader betalda. Du ansöker om Låneskydd samtidigt som du fyller i din låneansökan till solceller.
Läs mer om Låneskydd

*Exempel på lånekostnad:
Aktuell låneränta är för närvarande 1,90 %. En kreditprövning görs alltid. Det får inte finnas några betalningsanmärkningar och lägsta årsinkomst är 210 000 kr. Om den rörliga årsräntan är 1,90 %, blir den effektiva räntan 1,92 % för ett annuitetslån på 100 000 kronor upplagt på 5 år (60 återbetalningstillfällen), utan uppläggningsavgift. Det totala beloppet att betala, vid oförändrad ränta blir 104 904 kronor och din månadskostnad blir 1 748 kronor. Årsränta per 2020-03-02.

Customer service