Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Xiaomi Pay

Xiaomi Pay är en mobil betaltjänst där du kan betala i butik genom att blippa ett chip som finns i ett smartband, som är kopplad till tjänsten.

Så ansluter du ett kort till Xiaomi Pay

Kontrollera att ditt smartband från Xiaomi har stöd för Xiaomi Pay. För att ta reda på vilka smartband som fungerar att betala med, läs mer på Xiaomis hemsida.

  1. Registrera och gör inställningar för ditt/dina kort i appen Xiaomi Wear Lite eller Mi Fit app.
  2. Betala genom att aktivera betalfunktionen i klockan och hålla den mot kortläsaren. Om du har tagit av dig klockan eller inte slagit in PIN-koden för klockan på 24 timmar så måste du göra det på nytt innan du kan betala.

När du handlar dras pengarna från det kort du har registrerat.

Lika tryggt som med kortet

Det kortnummer som finns lagrat i ditt smartband är virtuellt. Blir du av med ditt smartband behöver du därför bara spärra Xiaomi Pay, inte kortet. Om du däremot blir av med kortet och spärrar det, spärras det automatiskt också i Xiaomi Pay.

Betala i terminaler med blippfunktion

Du kan betala med ditt smartband i kortterminaler som har stöd för kontaktlösa betalningar (blipp). Precis som när du blippar ditt kort, behöver du ibland slå din pinkod även när du betalar med ditt smartband.

Kort som fungerar med Xiaomi Pay

Det går att ansluta vilket som helst av våra Mastercard-kort till Xiaomi Pay. I Xiaomi Pay kan du registrera flera olika kort och välja vilket kort du vill betala med vid varje tillfälle.

Xiaomi Pay för kunder under 18 år

Du behöver vara 13 år för att kunna ansluta ett kort till Xiaomi Pay.

Har du frågor om Xiaomi Pay?

Hör av dig till Xiaomi om du har frågor om hur Xiaomi Pay fungerar.

Läs mer hos Xiaomi