Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Swatch Pay

Swatch är smartklockor som du kan använda för att betala med i butiker som stöder kontaktlösa betalningar. Med Swatch Pay blippar du din klocka mot terminalen där symbolen för kontaktlösa betalningar visas för att betala.

Så ansluter du ett kort till Swatch Pay

Kontrollera att din Swatch-klocka har stöd för Swatch Pay. Information om vilka klockor som stödjer tjänsten, och var du kan köpa dessa, finns på Swatch hemsida.

  1. Registrera och gör inställningar för ditt kort i appen Swatch Pay, eller online när du beställer hem din klocka. Du kan även registrera ditt kort på plats i butiken där du har köpt klockan som stödjer Swatch Pay.
  2. Betala genom att aktivera betalfunktionen i klockan och hålla den mot kortläsaren. För belopp över 400 kronor behöver du ange din PIN-kod för ditt kort i betalterminalen – precis som du gör när du betalar med ditt vanliga kort.

När du handlar dras pengarna från det kort du har registrerat.

Lika tryggt som med kortet

Det kortnummer som finns lagrat i din smartklocka är virtuellt. Blir du av med din klocka behöver du därför bara spärra Swatch Pay, inte kortet. Om du däremot blir av med kortet och spärrar det, spärras det automatiskt också i Swatch Pay.

Betala i terminaler med blippfunktion

Du kan betala med din smartklocka i kortterminaler som har stöd för kontaktlösa betalningar (blipp). Precis som när du blippar ditt kort, behöver du ibland slå din pinkod även när du betalar med din smartklocka.

Kort som fungerar med Swatch Pay

Det går att ansluta vilket som helst av våra Mastercard-kort till Swatch Pay. I Swatch Pay kan du bara ha ett kort registrerat.

Har du frågor om Swatch Pay?

Hör av dig till Swatch om du har frågor om hur Swatch Pay fungerar.

Läs mer hos Swatch