Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Fitbit Pay

Fitbit smartklocka

Fitbit är smartklockor som du kan använda för att betala med i butiker som stöder kontaktlösa betalningar. Med Fitbit Pay blippar du din klocka mot terminalen där symbolen för kontaktlösa betalningar visas för att betala.

Fitbit Pay stängs ner den 29 juli 2024

Fitbit Pay kommer att stängas ner och ersättas av Google Wallet. Vi har i dag ingen överens­kommelse med Google. Det betyder att du som har ett SEB-kort anslutet till Fitbit Pay inte längre kommer att kunna betala med din Fitbit. Vi vet i nuläget inte om, och när, våra kort kommer att fungera med Google Wallet.

Så ansluter du ett kort till Fitbit Pay

Kontrollera att din Fitbit-klocka har stöd för Fitbit Pay.

  1. Registrera och gör inställningar för ditt/dina kort i appen Fitbit Pay.
  2. Betala genom att aktivera betalfunktionen i klockan och hålla den mot kortläsaren.

När du handlar dras pengarna från det kort du har registrerat. Du behöver inte ha med dig din telefon.

Lika tryggt som med kortet

Det kortnummer som finns lagrat i din smartklocka är virtuellt. Blir du av med din klocka behöver du därför bara spärra Fitbit Pay, inte kortet. Om du däremot blir av med kortet och spärrar det, spärras det automatiskt också i Fitbit Pay.

Betala i terminaler med blippfunktion

Du kan betala med din smartklocka i kortterminaler som har stöd för kontaktlösa betalningar (blipp). Precis som när du blippar ditt kort, behöver du ibland slå din pinkod även när du betalar med din smartklocka.

Kort som fungerar med Fitbit Pay

Det går att ansluta vilket som helst av våra Mastercard-kort till Fitbit Pay. I Fitbit Pay kan du registrera flera olika kort och välja vilket kort du vill betala med vid varje tillfälle.

Fitbit Pay för kunder under 18 år

Du behöver vara 16 år för att kunna ansluta ett kort till Fitbit Pay.

Har du frågor om Fitbit Pay?

Hör av dig till Fitbit om du har frågor om hur Fitbit Pay fungerar.

Läs mer hos Fitbit