Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Trygghet för dina anställda

Kollegor som äter lunch tillsammans på sin arbetsplats

Tjänstepensionspaketet TryggPlan

TryggPlan är ett tjänstepensionspaket som du som arbetsgivare fyller med de delar du vill erbjuda dina anställda. Förutom pensionssparande kan du till exempel välja till ekonomiskt skydd vid sjukdom och olycksfall, skydd för familjen vid dödsfall och vårdförsäkring.
Läs mer om TryggPlan

 

Rådgivning till dina anställda

Vi erbjuder dina anställda en individuell försäkringsgenomgång via distansrådgivning, med delad skäm. Klimatsmart och effektivt. Tillsammans går vi igenom tjänstepensionens alla delar och gör kompletteringar och justeringar vid behov.
Läs mer om Rådgivning med jämställdhets-och hållbarhetsperspektiv

 

Löneväxling

Löneväxling är ett förmånligt erbjudande för dina anställda som inte behöver kosta dig som arbetsgivare något extra. Rent praktiskt innebär löneväxling att du byter ut en del av bruttolönen till ett tjänstepensionssparande. Samtidigt som det är en uppskattad förmån är det ett effektivt sätt för dig att attrahera och behålla kompetenta medarbetare.
Läs mer om löneväxling

 

Sjukförsäkring

En längre tids sjukdom kan få betydande konsekvenser för den privata ekonomin. Med hjälp av en sjukförsäkring kan du kompensera den anställdes inkomstförlust med upp till 90 procent av lönen.
Läs mer om våra sjukförsäkring

 

Vårdförsäkring

Färre sjukdagar ökar företagets konkurrenskraft och effektivitet. Med våra vårdförsäkringar kan dina medarbetare snabbt få hjälp inom den privata vården, så att de kan komma tillbaka till jobbet så snart som möjligt.
Läs mer om våra vårdförsäkringar

 

Hälsoloopen

Friska och välmående medarbetare är mer produktiva och trivs bättre. När du som företagare arbetar aktivt med förebyggande hälsa och för ett bra arbetsklimat får du både lägre sjukfrånvaro och mer lojal personal. Vi har lösningarna som gör det lättare för dig att se till att din personal - och ditt företag – mår bra.  
Läs mer om Hälsoloopen

 

Direktpension

Med hjälp av Direktpension kan du behålla och attrahera medarbetare genom att erbjuda ett attraktivt pensionssparande utöver den vanliga tjänstepensionen. Genom att skriva in ett villkor om att pensionssparandet betalas ut under förutsättning att den anställde jobbar kvar i företaget vid en på förhand bestämt tidpunkt i framtiden kan viktiga nyckelpersoner upp­muntras att stanna länge i företaget
Läs mer om Direktpension

Kontakta oss

Ring oss måndag–fredag 8.30–16.30.


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm

Customer service