Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Greenhouse – för företag i tillväxt

Scale up with SEB

Greenhouse är en helhetslösning för företag i tillväxtfas med en omsättning från cirka tio miljoner kronor och uppåt. Genom vår kunskap, våra tjänster och noggrant utvalda samarbeten kan vi hjälpa dig under hela tillväxtresan. Våra rådgivare ser till att du får rätt stöd både i vardagen och i specifika frågor om exempelvis riskhantering, förvärv och fusioner. För dig som entreprenör har vi även ett unikt Private Banking-erbjudande.

Private Banking för entreprenörer

Besök våra event för att få tips och expertråd inom olika områden och ta del av erfarenheter från andra entreprenörer. Du kan också delta i våra skräddarsydda program för att arbeta vidare med tillväxtfrågorna i din verksamhet.

Läs mer om Greenhouse

Scaleup summit var en inspirerande heldag som gav mycket. Såväl inspiration och framtidsspaningar som konkreta tips och råd som vi kunde omsätta i praktiken!
Tobias Bergdahl
VD på Differ

Vi har lång erfarenhet av företagande. Vi vet att alla stora företag börjar någonstans. Och allt börjar med en ambition. Men ambitionen kan ibland behöva lite hjälp på traven. För att få ditt företag att växa vet vi att du behöver mer än traditionella banktjänster, därför startade vi Greenhouse.

Logo brev

Nyhetsbrevet Scale up

Få expertråd om tillväxtfrågor och information om kommande event.
Prenumerera

Logo skaka hand

Bli kund hos oss

Oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat så hjälper vi dig att växa.
Bli kund

Logo pratbubbla

Hjälp oss bli bättre

Vi utvecklar hela tiden Greenhouse. Därför vill vi gärna ha dina synpunkter om hur vi kan bli ännu bättre.
Tyck till om Greenhouse

Kontakta oss

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta våra företagsrådgivare vardagar 8–18.

Customer service