Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Greenhouse – utveckla företaget med hjälp av våra partners

För att få företag att utvecklas behövs inte bara en hög ambitionsnivå, utan också ett ekosystem av stöd och tjänster som möjliggör dina planer. Som väletablerad företagsbank kan vi erbjuda dig ett stort utbud av tjänster och rådgivning kring hela företagets ekonomi. Genom SEB Greenhouse får du tillgång till experthjälp på ännu fler områden kring din verksamhet.

Som kund hos oss får du förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartner. Vi tar inte emot någon ersättning när du väljer att ta del av deras tjänster.

Skapa tillväxt i företaget

Almi

Almi är en statligt ägd verksamhet som erbjuder rådgivning, finansiering och riskkapital till små och medelstora företag.

EKN

Exportkreditnämnden (EKN) ger ökade möjligheter till rörelsefinansiering för exporterande företag och underleverantörer till exporterande företag.

Aspia

Aspia erbjuder tjänster inom redovisning, lönehantering, HR, skatt och affärsrådgivning för dig som företagare.

Gateway

Gateway ger dig ett nätverk, coachning och insikter för att ta ditt tillväxtföretag till USA och komma in på marknaden.

Scale Up intensive

Scale Up Intensive är ett program som hjälper dig att skala upp verksamheten och övervinna utmaningar i företagets tillväxt.

Leasify

Leasify erbjuder tjänster som hjälper dig att analysera och hantera företagets befintliga leasingavtal och att upphandla nya avtal.

Grant Thornton

Grant Thornton arrangerar skräddarsydda utbildningar och expertkunskap inom hållbarhetsområdet för både medarbetare, ledningsgrupper och styrelser i företag.

eAktiebok

Med eAktiebok erbjuds en enkel och smart lösning för att samla in och effektivt hantera aktieboken, ägardata, avräkningsnotor och emissioner. Den digitala plattformen eliminerar komplexiteten och erbjuder en helt automatiserad lösning för att hantera aktieboken.

SEB Growth – för snabbväxande företag

För dig som driver ett bolag i scaleup-fasen inom tech, SaaS och liknande branscher erbjuder vi en lösning för hela din ekonomi. Du får ett eget team som ser till att samla rätt kompetenser för olika situationer, både när det gäller företaget och din ekonomi som ägare. Passar dig som har en omsättning över 5 miljoner kronor.

Från idé till verklighet

Målen som driver företagare och entreprenörer framåt är många. Och på samma sätt som att målen varierar, finns det flera sätt att nå dit. Vi har intervjuat några av våra företagskunder som berättar om hur de förverkligade sina affärsidéer.

Event och nätverksträffar

Genom våra kunskapsevent förmedlar vi erfarenheter och delar expertkunskaper som främjar framgångsrikt företagsbyggande. Både i med- och motgång.

Var med och bygg framtidens tillväxtbolag

Idén bakom SEB Innovation Forum är enkel. Genom att matcha engagerade investerare med unga, lovande bolag kan vi hitta nya framgångsrika lösningar på samhällets utmaningar.

SEB Next Awards

Tävlingen SEB Next Awards är en hyllning till hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Priset delas ut årligen i tre kategorier som på olika sätt bidrar till en bättre värld.