Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Ta hand om dina anställdas hälsa

Dina anställdas och företagets välmående går hand i hand. Forskning visar att personer som har börjat visa tecken på att inte må bra tappar upp till 35 procent av sin produktivitet. För att känna sig tillfreds på jobbet är det viktigt att vara i balans både fysiskt och mentalt ­– liksom att uppleva att man ingår i ett socialt sammanhang. Med våra och våra partners lösningar gör vi det lättare för dig att skapa förutsättningar för att din personal ska må bra.   

Arbeta förebyggande

Att arbeta förebyggande med personalen minskar risken för långtidssjukskrivningar. Det är bra både för dina anställda och för dig som arbetsgivare, då ohälsa och sjukskrivningar innebär stora kostnader för företaget. Med rätt försäkringsskydd blir situationen lättare att hantera. Förutom våra egna försäkringar har vi flera samarbeten inom hälsa och friskvård. Som kund hos oss får du dessutom rabatt på våra partners tjänster.

Trygg hälsa – en försäkring för dig som arbetsgivare

När en anställd befinner sig i riskzonen för sjukskrivning ger Trygg hälsa ett bra skydd. Det är numera ett lagkrav att du som arbetsgivare gör en rehabiliteringsutredning ifall en anställd har varit sjukskriven vid upprepade tillfällen eller riskerar att bli borta en längre tid. Med Trygg hälsa får du hjälp med rehabutredningen. Försäkringen täcker också samtalsstöd och arbetsplatsanalys.
Läs mer om Trygg hälsa

Arendra

Arendra hjälper ditt företag att ta fram en strategi för förebyggande hälsoarbete. Målet är att minska risken för långtidssjukskrivningar. 
Läs mer hos Arendra

Twitch

Twitch hjälper ditt företag med friskvård. Fokus ligger på fysisk aktivitet, för att stärka medarbetarnas hälsa och energi. 
Läs mer hos Twitch

OneLab

OneLab hjälper dig att kartlägga dina medarbetares arbetsmiljö och hälsa. Det kan handla om allt från buller och ergonomi till blodprover för att mäta kolesterolhalten.   
Läs mer hos OneLab

Howdy

Howdy arbetar med medarbetarundersökningar och kan även erbjuda stödinsatser med utgångspunkt i resultatet.
Läs mer hos Howdy

Customer service