Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Entrepreneur Camp

Ett läger för idérika unga som drömmer om att skapa något nytt. Campet ger dig inspiration, kunskap och spännande möten med bland annat nyskapande entreprenörer.

För idérika unga som vill starta eget

Entrepreneur Camp riktar sig dig som är ung och har en idé som du vill testa att utveckla till en konkret affärsidé. En affärsidé som du så småningom kan ta vidare till ett eget företag – nu eller i framtiden. 

Datum och mer information om kommande läger uppdateras här löpande.

”Entrepreneur Camp var starten på min resa”

När det inte fanns någon i Sofia Nabils närhet som delade hennes passion för entreprenörskap, blev Entrepreneur Camp starten på hennes företagsresa. ”Där fick jag nätverk, kunskap och inspiration, men framförallt framtida möjligheter. SEB har bevisat att de verkligen vill satsa på drivna och nyfikna ungdomar”.

För fler bra företagsidéer

Som vi ser det är entreprenörskap, kreativitet och nytänkande något som Sverige inte kan få för mycket av. Målet med SEB:s Entrepreneur Camp är att uppmuntra fler unga till att satsa på sina företagsidéer. Att hitta modet och upptäcka hur kul det faktiskt är att göra något eget.

Relaterat

Tobias och Lea

Podden Ung ambition

Nya avsnitt varje vecka om entreprenörskap och personlig utveckling för unga.

Lyssna på Ung ambition

Kostnadsfri bank för UF-företag

Vi har tagit fram ett kostnadsfritt paket med banktjänster för UF-företag.

Läs mer om erbjudandet

Belgin Fortaci

Endagsworkshop för skolor: Become your own boss

Skapa en workshopdag, där deltagarna får mejsla fram en affärsidé.

Läs mer och beställ material

Customer service