Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB:s Entrepreneur Camp

Ett antal idérika ungdomar mellan 16 och 19 år som drömmer om att skapa något nytt. Fem dagar fyllda med inspiration, kunskap och spännande möten med allt från nyskapande entreprenörer till hållbarhetsexperter. Det här är SEB:s Entrepreneur Camp!

Nästa Entrepreneur Camp går i Stockholm 22/6–26/6, 2020.

Stockholm

Datum: 22/6–26/6, 2020.
Plats: SEB i Arenastaden, Stjärntorget 4.
Tid: Mån–tor 10–16, Fre 10–14.
Kostnad: Entrepreneur Camp är kostnadsfritt, SEB bjuder på lunch.
Ansök om en plats i Stockholm

Program för Stockholm, 2020.

Måndag 22/6 Tisdag 23/6 Onsdag 24/6 Torsdag 25/6 Fredag 26/6
Lära känna varandra, hållbarhet, att komma på en idé. Lean startup, ledarskap, bilda team, ut och testa idéer. Prototypa och locka kunder. Pitchträning. Avslutande pitch.

 

För fler nya idéer

Som vi ser det är entreprenörskap, kreativitet och nytänkande något som Sverige inte kan få för mycket av. Målet med SEB:s Entrepreneur Camp är att uppmuntra fler unga till att satsa på sina företagsidéer. Att hitta modet och upptäcka hur kul det faktiskt är att göra något eget.

Belgin Fortaci, ansvarig för entreprenörssamarbeten på SEB

Om upplägget

Belgin Fortaci, ansvarig för entreprenörssamarbeten på SEB, säger så här: ”Vi utgår från Lean startup-metoden, med tidiga koncepttest för att snabbt se vad som fungerar. Deltagarna coachas i hur man tar fram, prövar och vidareutvecklar en idé. Allting avslutas med en pitchövning, framför en jury, följt av diplomutdelning.”

Alexandra och Polina.

Efter Entrepreneur Camp tog Polina steget

Polina Otto som deltog i campet 2017 driver nu företaget Carrus Network, tillsammans med en vän. Hon säger: ”SEB:s Entrepreneur Camp gav mig så mycket – både kunskap och inspiration. Men framför allt lärde jag mig att det bara är att köra."
Våga ta steget

­

Följ #SEBcamp

Är du med på campet och vill dela med dig av vad som händer. Eller är du bara nyfiken?
Använd #SEBcamp

Frågor och svar om campet

Entrepreneur Camp riktar sig till dig som är 16–19 år, vill satsa på dina idéer och har en dröm om att starta företag – nu eller i framtiden.

SEB:s Entrepreneur Camp ger dig fem dagar fyllda med coachning, smarta tips och spännande möten med allt från nyskapande entreprenörer till hållbarhetsexperter. Du får verktygen, kunskapen och inspirationen som behövs för att starta eget.

Campet sträcker sig över fem veckodagar och pågår måndag–torsdag klockan 10–16 (Göteborg 9.30–16), samt fredag klockan 10–14 (Göteborg 9.30–14).  

Nej, Entrepreneur Camp är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch. Dina resekostnader står du för själv.

Ja, det är många som vill vara med och vi planerar att fortsätta ordna Entrepreneur Camp. Håll utkik på den här sajten eller maila en intresseanmälan till oss så meddelar vi när ett nytt camp är på gång.
Skicka en intresseanmälan

Om du är under 18 år och kommer med på campet behöver vi få in ett intyg från dina föräldrar, som bekräftar att du får delta.

Relaterat

Tobias och Lea

Ung ambition

En podd om entreprenörskap och personlig utveckling för ungdomar av ungdomar.

Lyssna på podden Ung ambition

För unga som vill mer

Bubblar du av idéer? Vi har inspirationen, hjälpen och nätverken som tar dig vidare. Med ett eget SEB Maestro-kort och vår app för unga kan du dessutom ta större ansvar för din ekonomi.
Hitta inspiration och smarta tjänster

Customer service