Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Digitalt läger – Entrepreneur Camp

Ett digitalt läger för idérika ungdomar mellan 16 och 19 år som drömmer om att skapa något nytt. Det blir fem dagar fyllda med inspiration, kunskap och spännande möten.

Datum: 28/6-2/7 2021.
Plats: Digitala möten på Skype.
Tid: måndag–torsdag 10–15, fredag 10–13.
Kostnad: kostnadsfritt.

För idérika ungdomar mellan 16 och 19 år

Entrepreneur Camp riktar sig till dig som är 16–19 år och har en idé som du vill testa att utveckla till en konkret affärsidé. En affärsidé som du så småningom kan ta vidare till ett eget företag – nu eller i framtiden. Du kan anmäla dig ensam eller tillsammans med kompisar.

”Entrepreneur Camp var starten på min resa”

När det inte fanns någon i Sofia Nabils närhet som delade hennes passion för entreprenörskap, blev Entrepreneur Camp starten på hennes företagsresa. ”Där fick jag nätverk, kunskap och inspiration, men framförallt framtida möjligheter. SEB har bevisat att de verkligen vill satsa på drivna och nyfikna ungdomar”.

Frågor och svar om campet

SEB:s Entrepreneur Camp ger dig fem dagar fyllda med digital coachning, smarta tips och spännande möten med allt från nyskapande entreprenörer till hållbarhetsexperter. Du får verktygen, kunskapen och inspirationen som behövs för att ta din idé vidare.

Programmet varvar praktiska övningar med inspirerande talare. Genom att arbeta med olika teman får deltagarna ta sin idé ett steg närmare en konkret affärsidé. Vi använder oss av Business model canvas som är framtagen av Strategyzer. Exempel på teman är service design, hållbarhet, ledarskap, prototypa, locka kunder och pitcha sin idé.

Campet sträcker sig över fem veckodagar och pågår måndag–torsdag klockan 10–15, samt fredag klockan 10–13.

Nej, Entrepreneur Camp är kostnadsfritt.

Ja, det är många som vill vara med och vi planerar att fortsätta ordna Entrepreneur Camp. Håll utkik på den här sajten eller maila en intresseanmälan till oss så meddelar vi när ett nytt camp är på gång.
Skicka en intresseanmälan

Om du är under 18 år och kommer med på campet behöver vi få in ett intyg från dina föräldrar, som bekräftar att du får delta.

För fler bra företagsidéer

Som vi ser det är entreprenörskap, kreativitet och nytänkande något som Sverige inte kan få för mycket av. Målet med SEB:s Entrepreneur Camp är att uppmuntra fler unga till att satsa på sina företagsidéer. Att hitta modet och upptäcka hur kul det faktiskt är att göra något eget.

Relaterat

Tobias och Lea

Podden Ung ambition

Nya avsnitt varje vecka om entreprenörskap och personlig utveckling för unga.

Lyssna på Ung ambition

Kostnadsfri bank för UF-företag

Vi har tagit fram ett kostnadsfritt paket med banktjänster för UF-företag.

Läs mer om erbjudandet

Belgin Fortaci

Endagsworkshop för skolor: Become your own boss

Skapa en workshopdag, där deltagarna får mejsla fram en affärsidé.

Läs mer och beställ material

Customer service