Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Fastighetslån

Om fastighetslån

Fastighetslån passar bra om ditt företag eller din bostadsrättsförening ska köpa en ny fastighet, renovera eller bygga om en befintlig fastighet. Du kan låna till kommersiella fastigheter, hyresfastigheter, villor, fritidshus, bostadsrätter och lantbruksenheter.

Ett fastighetslån går att få med fast eller rörliga räntor och individuellt anpassad återbetalningstid. Du kan även själv välja ränteomsättningsdag. Om du representerar en bostadsrättsförening under ombildning, så hjälper vi självklart till även med medlemmarnas finansiering.

Prissättningen är helt individuell och du betalar bara ränta på den aktuella låneskulden. Du betalar ränta och amortering vid fastställda tidpunkter tills lånet är återbetalt.

Nyhet! Gröna fastighetslån

För dig som inte bara vill ha en miljöcertifierad byggnad – utan också finansiera den långsiktigt med gröna lån. Ett bra sätt att bidra till omställningen mot ett mer hållbart och klimatsmart samhälle. För att få ett grönt fastighetslån ska fastigheten ha energiklass A eller B.
Läs mer om gröna fastighetslån

Så ansöker du om fastighetslån

Kontakta ditt närmaste bankkontor eller ring oss på 0771-62 53 53 så hjälper vi dig.

Relaterade produkter

Byggnadskredit

För företag och bostadsrättsföreningar som ska bygga om eller bygga nytt och vill ha hjälp med finansieringen.
Byggnadskredit

Grön byggnadskredit

Grön byggnadskredit är en finansieringsform som passar för företag och organisationer som tar miljöhänsyn i samband med nyproduktion.
Grön byggnadskredit

Bostadsrättsförening

Hos oss får du en egen kontaktperson som hjälper dig med hela bostadsrättsförenings ekonomi. Lösningar för både föreningen, medlemmarna och förvaltaren.
Bostadsrättsföreningar

Customer service