Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB:s Entrepreneur Camp

Datum: 22/6–26/6, 2020.
Plats: Digitala möten på Skype.
Tid: Mån–tor 10–15, Fre 10–13.
Kostnad: Entrepeneur Camp är kostnadsfritt.

Vem riktar sig SEB:s Entrepreneur Camp till?

Entrepreneur Camp riktar sig till dig som är 16–19 år och har en idé som du vill testa och utveckla till en konkret affärsidé som du kan ta vidare till ett eget företag – nu eller i framtiden. Du kan vara själv eller ni kan vara flera i en grupp.

För fler nya idéer

Som vi ser det är entreprenörskap, kreativitet och nytänkande något som Sverige inte kan få för mycket av. Målet med SEB:s Entrepreneur Camp är att uppmuntra fler unga till att satsa på sina företagsidéer. Att hitta modet och upptäcka hur kul det faktiskt är att göra något eget.

Om upplägget

Belgin Fortaci, ansvarig för entreprenörssamarbeten på SEB, säger så här: ”Vi utgår från Lean startup-metoden, med tidiga koncepttest för att snabbt se vad som fungerar. Deltagarna coachas digitalt i hur man tar fram, prövar och vidareutvecklar en idé. Allting avslutas med en pitchövning för en jury, följt av diplomutdelning.”

Frågor och svar om campet

SEB:s Entrepreneur Camp ger dig fem dagar fyllda med digital coachning, smarta tips och spännande möten med allt från nyskapande entreprenörer till hållbarhetsexperter. Du får verktygen, kunskapen och inspirationen som behövs för att ta din idé vidare.

Programmet varvar praktiska övningar med inspirerande talare. Genom att arbeta med olika teman får deltagarna ta sin idé ett steg närmare en konkret affärsidé. Vi använder oss av Lean start up metoden och exempel på teman är service design, hållbarhet, ledarskap, prototypa, locka kunder och pitcha sin idé.

Campet sträcker sig över fem veckodagar och pågår måndag–torsdag klockan 10–15, samt fredag klockan 10–13.

Nej, Entrepreneur Camp är kostnadsfritt.

Ja, det är många som vill vara med och vi planerar att fortsätta ordna Entrepreneur Camp. Håll utkik på den här sajten eller maila en intresseanmälan till oss så meddelar vi när ett nytt camp är på gång.
Skicka en intresseanmälan

Om du är under 18 år och kommer med på campet behöver vi få in ett intyg från dina föräldrar, som bekräftar att du får delta.

Relaterat

Tobias och Lea

Ung ambition

En podd om entreprenörskap och personlig utveckling för ungdomar av ungdomar.

Lyssna på podden Ung ambition

För unga som vill mer

Bubblar du av idéer? Vi har inspirationen, hjälpen och nätverken som tar dig vidare. Med ett eget SEB Maestro-kort och vår app för unga kan du dessutom ta större ansvar för din ekonomi.
Hitta inspiration och smarta tjänster

Belgin Fortaci

Gör din affärsidé tydligare

Ett enkelt tips för att konkretisera din affärsidé är att svara på frågorna i vår mall ”Lean startup canvas”. Vår expert Belgin Fortaci hjälper dig på traven i sex korta filmer.
Se våra filmer om Lean startup canvas

Customer service